Zien! Beelden van hevige wateroverlast in delen van het land (Hart van Nederland)

Zien! Beelden van hevige wateroverlast in delen van het land (Hart van Nederland)

Zien! Beelden van hevige <em>wateroverlast</em> in delen van het land (<em>Hart van Nederland</em>) In sommige delen van het land is al voor een maand aan regen gevallen en komt het met bakken uit de lucht. Voor de provincies Zeeland, Zuid-Holland, Noord-Holland, Brabant, Utrecht, Gelderland, Flevoland en Limburg heeft het KNMI dan ook code geel afgegeven. Bekijk de beelden van hevige waterlast in de video van Hart Van Nederland hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Wilde politie-achtervolging eindigt in greppel (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Heftig: kat Miesje gedood in Amsterdam, politie verspreidt beelden van de mishandeling en zoekt dader Bekijk deze video » Motorrijder omgekomen bij ongeluk in Deurningen (Hart van Nederland) Bekijk deze video »
Nieuws :
Donderdag 2 mei om 21:04

In sommige delen van het land is al voor een maand aan regen gevallen en komt het met bakken uit de lucht. Voor de provincies Zeeland, Zuid-Holland, Noord-Holland, Brabant, Utrecht, Gelderland, Flevoland en Limburg heeft het KNMI dan ook code geel afgegeven.

Bekijk de beelden van hevige waterlast in de video van Hart Van Nederland hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's