Beter laat dan nooit: Edwin Rutten krijgt rampzalig bericht van toekomstvoorspeller

Beter laat dan nooit: Edwin Rutten krijgt rampzalig bericht van toekomstvoorspeller

<em>Beter laat dan nooit</em>: Edwin Rutten krijgt rampzalig bericht van toekomstvoorspeller Edwin Rutten krijgt in Beter laat dan nooit het idee om zijn toekomst te laten voorspellen. De 80-jarige acteur krijgt alleen niet het bericht waar hij op hoopte. Volgens deze meneer krijgt hij problemen met zijn hart, lever en longen en heeft hij nog maar een paar jaar te leven. Gelukkig neemt Edwin deze voorspelling niet al te serieus. “Nou daar heb je dan je schoenen voor uit getrokken. Om eigenlijk te horen dat het allemaal niks is. Er staan mij de grootste rampen te wachten.” Bekijk het fragment van Beter laat dan nooit hieronder. Beter laat dan nooit is elke woensdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Beter laat dan nooit terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Bezoek genocide museum Cambodja wordt Henny Huisman te veel (Beter Laat dan Nooit) Bekijk deze video » Vanavond gaan heren van Beter Laat dan Nooit lekker met de voeten in vissenbad of niet zo lekker? Bekijk deze video » Beter Laat Dan Nooit gemist? Edwin Rutten krijgt lieve boodschap van thuis (video) Bekijk deze video »
Donderdag 5 oktober 2023 om 12:43

Edwin Rutten krijgt in Beter laat dan nooit het idee om zijn toekomst te laten voorspellen. De 80-jarige acteur krijgt alleen niet het bericht waar hij op hoopte. Volgens deze meneer krijgt hij problemen met zijn hart, lever en longen en heeft hij nog maar een paar jaar te leven. Gelukkig neemt Edwin deze voorspelling niet al te serieus. “Nou daar heb je dan je schoenen voor uit getrokken. Om eigenlijk te horen dat het allemaal niks is. Er staan mij de grootste rampen te wachten.”

Bekijk het fragment van Beter laat dan nooit hieronder.

Beter laat dan nooit is elke woensdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Beter laat dan nooit terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's