Bezoek genocide museum Cambodja wordt Henny Huisman te veel (Beter Laat dan Nooit)

Bezoek genocide museum Cambodja wordt Henny Huisman te veel (Beter Laat dan Nooit)

Donderdag 14 september 2023 om 10:54

Op de markt in Phnom Penh passen de heren in Beter Laat dan Nooit diverse fleurige broeken. Ze kiezen onder grote hilariteit de meest kleurige broeken die geschikt moeten zijn voor een bezoek aan het historisch museum.

Tekst gaat verder onder de video.

Bezoek genocide museum Cambodja wordt <em>Henny Huisman</em> te veel (<em>Beter Laat dan Nooit</em>) Op de markt in Phnom Penh passen de heren in Beter Laat dan Nooit diverse fleurige broeken. Ze kiezen onder grote hilariteit de meest kleurige broeken die geschikt moeten zijn voor een bezoek aan het historisch museum. Tekst gaat verder onder de video. Genocide museumEstavana Polman krijgt een mooie blauwe sarong en vervolgens gaan ze naar het museum. Hier slaat de lollige stemming om. Het museum staat ook bekend als het genocide museum of de S21 gevangenis. De rondleiding door dit museum en het zien van de foto's van de vele slachtoffers van het schrikbewind van het communistische Rhode Kmer o.l.v. Pol Pot (Cambodjaanse maoïstische revolutionair) in de jaren '70, worden Henny Huisman te veel. De presentator wordt erg emotioneel. Bekijk de beelden van Beter Laat dan Nooit hierboven. Beter Laat dan Nooit is wekelijks op woensdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Vanaf dan kun je bij Gids.tv de leukste fragmenten en alle afleveringen van Beter Laat dan Nooit terugkijken. Bekijk ook Zien: kunnen Ad Visser, Henny Huisman, Frits Barend en Edwin Rutten zingen? (Beter Laat dan Nooit) Bekijk deze video » Vanavond in Beter Laat Dan Nooit: reisleidster Estavana Polman overwint hoogtevrees Bekijk deze video » Henny Huisman vertelt in De 538 Ochtendshow superflauwe mop Bekijk deze video »
TV :

Genocide museum
Estavana Polman krijgt een mooie blauwe sarong en vervolgens gaan ze naar het museum. Hier slaat de lollige stemming om. Het museum staat ook bekend als het genocide museum of de S21 gevangenis. De rondleiding door dit museum en het zien van de foto's van de vele slachtoffers van het schrikbewind van het communistische Rhode Kmer o.l.v. Pol Pot (Cambodjaanse maoïstische revolutionair) in de jaren '70, worden Henny Huisman te veel. De presentator wordt erg emotioneel.

Bekijk de beelden van Beter Laat dan Nooit hierboven.

Beter Laat dan Nooit is wekelijks op woensdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Vanaf dan kun je bij Gids.tv de leukste fragmenten en alle afleveringen van Beter Laat dan Nooit terugkijken.

Actuele video's

Meer actuele video's