Zien: kunnen Ad Visser, Henny Huisman, Frits Barend en Edwin Rutten zingen? (Beter Laat dan Nooit)

Zien: kunnen Ad Visser, Henny Huisman, Frits Barend en Edwin Rutten zingen? (Beter Laat dan Nooit)

Zien: kunnen Ad Visser, Henny Huisman, Frits Barend en Edwin Rutten zingen? (<em>Beter Laat dan Nooit</em>) De Beter Laat dan Nooit mannen vertellen hierboven over de band de zij met z'n vieren hebben opgebouwd (Shownieuws) Vanavond in Beter Laat dan Nooit gaan de nieuwe vrienden voor het leven naar de karaokebar in Zuid-Korea. Bekijk hier alvast een voorproefje met Frits Barend in de hoofdrol. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Beter Laat dan Nooit is vanaf woensdag 6 september om 20.30 uur te zien op SBS6. Vanaf dan kun je bij Gids.tv de leukste fragmenten en alle afleveringen van Beter Laat dan Nooit terugkijken. Bekijk ook Bekijk de promo van Beter Laat Dan Nooit: vanaf 6 september te zien bij SBS6 Bekijk deze video » Beter Laat dan Nooit: Frits is het best in karaoke en Ad is het minst sportief Bekijk deze video » Henny Huisman over Beter Laat dan Nooit: 'Heb er weer drie begrafenissen bij' Bekijk deze video »
TV :
Woensdag 6 september 2023 om 13:26

De Beter Laat dan Nooit mannen vertellen hierboven over de band de zij met z'n vieren hebben opgebouwd (Shownieuws)

Vanavond in Beter Laat dan Nooit gaan de nieuwe vrienden voor het leven naar de karaokebar in Zuid-Korea. Bekijk hier alvast een voorproefje met Frits Barend in de hoofdrol.

Beter Laat dan Nooit is vanaf woensdag 6 september om 20.30 uur te zien op SBS6. Vanaf dan kun je bij Gids.tv de leukste fragmenten en alle afleveringen van Beter Laat dan Nooit terugkijken.

Actuele video's

Meer actuele video's