Henny Huisman over Beter Laat dan Nooit: 'Heb er weer drie begrafenissen bij'

Henny Huisman over Beter Laat dan Nooit: 'Heb er weer drie begrafenissen bij'

Woensdag 6 september 2023 om 09:42

Vanavond is het dan eindelijk zo ver: de start van Beter Laat dan Nooit, met Frits Barend, Ad Visser, Edwin Rutten en Henny Huisman. De vier heren op leeftijd gingen op pad met Estavana Polman en maakten tijdens de bijzondere reis nieuwe vriendschappen. Huisman grapt daarover: 'Ik zei al na een kleine week, ik heb er in ieder geval weer drie begrafenissen bij.'

Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder

Henny Huisman over <em>Beter Laat dan Nooit</em>: 'Heb er weer drie begrafenissen bij' Vanavond is het dan eindelijk zo ver: de start van Beter Laat dan Nooit, met Frits Barend, Ad Visser, Edwin Rutten en Henny Huisman. De vier heren op leeftijd gingen op pad met Estavana Polman en maakten tijdens de bijzondere reis nieuwe vriendschappen. Huisman grapt daarover: 'Ik zei al na een kleine week, ik heb er in ieder geval weer drie begrafenissen bij.' Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder Beter Laat dan Nooit is vanaf woensdag 6 september om 20.30 uur te zien op SBS6. Vanaf dan kun je bij Gids.tv de leukste fragmenten en alle afleveringen van Beter Laat dan Nooit terugkijken. Bekijk ook Beter Laat dan Nooit: Frits is het best in karaoke en Ad is het minst sportief Bekijk deze video » Xess Xava, zoontje Yolanthe & Wesley, ontmoet Messi: 'Mijn hart breekt' (Shownieuws) Bekijk deze video » Caroline van der Plas: 'Mona Keijzer wordt in principe gewoon Kamerlid' (Humberto) Bekijk deze video »
TV :

Beter Laat dan Nooit is vanaf woensdag 6 september om 20.30 uur te zien op SBS6. Vanaf dan kun je bij Gids.tv de leukste fragmenten en alle afleveringen van Beter Laat dan Nooit terugkijken.

Actuele video's

Meer actuele video's