Steenrijk, Straatarm: boodschappen kun je beter zonder kinderen doen

Steenrijk, Straatarm: boodschappen kun je beter zonder kinderen doen

<em>Steenrijk, Straatarm</em>: boodschappen kun je beter zonder kinderen doen Terwijl Nick en Denise in Steenrijk, Straatarm goed op hun budget proberen te letten in de supermarkt, genieten alleenstaande moeder Chantal en haar kinderen van een tocht op een prachtig luxe jacht. Zonder kinderenIn de supermarkt is het afzien voor de kinderen. Aardbeien, snoep, het kan allemaal niet want Nick en Denise willen zoveel mogelijk geld overhouden voor hun ruilgezin. Nick concludeert dan ook dat je boodschappen beter kunt doen zonder kinderen! Bekijk het fragment van Steenrijk, Straatarm hierboven Steenrijk, Straatarm is iedere woensdag om 20:30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen van Steenrijk, Straatarm terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Steenrijk, Straatarm: Lianne en Senna mogen naar Curaçao en vliegen voor het eerst Bekijk deze video » Steenrijk, straatarm: 'Hier kan wel even een schoonmaakster doorheen' Bekijk deze video » Steenrijk, Straatarm: weduwe vliegt met kinderen naar Kreta en zijn samen door dolle heen! Bekijk deze video »
TV :
Thursday 26 September om 09:14

Terwijl Nick en Denise in Steenrijk, Straatarm goed op hun budget proberen te letten in de supermarkt, genieten alleenstaande moeder Chantal en haar kinderen van een tocht op een prachtig luxe jacht.

Zonder kinderen
In de supermarkt is het afzien voor de kinderen. Aardbeien, snoep, het kan allemaal niet want Nick en Denise willen zoveel mogelijk geld overhouden voor hun ruilgezin. Nick concludeert dan ook dat je boodschappen beter kunt doen zonder kinderen!

Bekijk het fragment van Steenrijk, Straatarm hierboven

Steenrijk, Straatarm is iedere woensdag om 20:30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen van Steenrijk, Straatarm terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's