Kijkcijfers dinsdag: hoe is Vandaag Inside bekeken na de ruzie tussen Gijp en Derksen?

Kijkcijfers dinsdag: hoe is Vandaag Inside bekeken na de ruzie tussen Gijp en Derksen?

Kijkcijfers dinsdag: hoe is <em>Vandaag Inside</em> bekeken na de ruzie tussen Gijp en Derksen? De verwachtingen waren dinsdagavond hooggespannen: hoe zouden de heren van Vandaag Inside reageren op de clash van een dag eerder, die het voortbestaan van het programma in gevaar leek te brengen. En zouden extra veel mensen gaan kijken? Kijkcijfervolger Tina Nijkamp heeft het antwoord op die laatste vraag: 'Vandaag Inside noteert een seizoensrecord.' 1.163.000 kijkers voor Vandaag InsideEen rel werkt dus goed bij het opkrikken van de kijkcijfers, vertelt ze. En hoe: 1.163.000 mensen wilden zien hoe dit verder ging. Dat zijn er 200.000 meer dan de dag ervoor. Veel kijkers waren er overigens ook voor de andere goedbekeken talkshow van Nederland: Eva. De presentatrice wist dinsdagavond 1.006.000 belangstellenden aan zich te binden. De kijkcijferposts van Nijkamp zie je hieronder. Hierboven zie je wat Merel Ek vindt van de inhoud van Vandaag Inside, vindt ze het net als Johan allemaal maar kut of juist niet? Bekijk ook Vandaag Inside-ruzie opgelost? Zo reageerden Johan, René en Albert Verlinde op de clash Bekijk deze video » Vandaag Inside: botte opmerking Johan maakt Wilfred aan het gieren Bekijk deze video » René van der Gijp: 'Donderdag en vrijdag kom ik NIET naar Vandaag Inside' Bekijk deze video » Wilfred Genee: 'Ik had Gordon ineens voor mijn auto, wat moest ik doen?' Bekijk deze video »
TV :
Wednesday 25 September om 08:37

De verwachtingen waren dinsdagavond hooggespannen: hoe zouden de heren van Vandaag Inside reageren op de clash van een dag eerder, die het voortbestaan van het programma in gevaar leek te brengen. En zouden extra veel mensen gaan kijken? Kijkcijfervolger Tina Nijkamp heeft het antwoord op die laatste vraag: 'Vandaag Inside noteert een seizoensrecord.'

1.163.000 kijkers voor Vandaag Inside
Een rel werkt dus goed bij het opkrikken van de kijkcijfers, vertelt ze. En hoe: 1.163.000 mensen wilden zien hoe dit verder ging. Dat zijn er 200.000 meer dan de dag ervoor. Veel kijkers waren er overigens ook voor de andere goedbekeken talkshow van Nederland: Eva. De presentatrice wist dinsdagavond 1.006.000 belangstellenden aan zich te binden.

De kijkcijferposts van Nijkamp zie je hieronder. Hierboven zie je wat Merel Ek vindt van de inhoud van Vandaag Inside, vindt ze het net als Johan allemaal maar kut of juist niet?

Actuele video's

Meer actuele video's