Zien: Son Mieux speelt hun hit 'Multicolor' live bij Humberto

Zien: Son Mieux speelt hun hit 'Multicolor' live bij Humberto

Vrijdag 1 juli 2022 om 08:23

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van donderdag 30 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Son Mieux</em> speelt hun hit 'Multicolor' live bij <em>Humberto</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van donderdag 30 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. De Nederlandse pop-rockband Son Mieux timmert al een aantal jaren flink aan de weg. Hun carrière lijkt in 2022 tot volle wasdom te komen met een volle festivalzomer in het verschiet. Ze spetterden al op Pinkpop en spelen ook op Concert at Sea én in Zwitserland. Bij Humberto brachten ze hun heerlijke hit 'Multicolor' live ten gehore. Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Zien: Son Mieux speelt hun hit 'Multicolor' live bij Humberto

De Nederlandse pop-rockband Son Mieux timmert al een aantal jaren flink aan de weg. Hun carrière lijkt in 2022 tot volle wasdom te komen met een volle festivalzomer in het verschiet. Ze spetterden al op Pinkpop en spelen ook op Concert at Sea én in Zwitserland. Bij Humberto brachten ze hun heerlijke hit 'Multicolor' live ten gehore.

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's