Dodenherdenking in Amsterdam-West verloopt niet geheel in stilte (Hart van Nederland)

Dodenherdenking in Amsterdam-West verloopt niet geheel in stilte (Hart van Nederland)

<em>Dodenherdenking</em> in Amsterdam-West verloopt niet geheel in stilte (<em>Hart van Nederland</em>) Dodenherdenking in Amsterdam-West verloopt niet geheel in stilte zien we in Hart van Nederland. Er was geschreeuw te horen tijdens de twee minuten. Mensen kijken verstoord op en zoeken waar de geluiden toch vandaan komen. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Modderstroom zorgt voor ravage in Zuid-Limburg: bekijk de beelden Bekijk deze video » Dodenherdenking in Zandvoort al op 3 mei vanwege sjabbat (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Hart van Nederland: brand distributiecentrum Vice Versa in Oss nog steeds niet onder controle Bekijk deze video »
Nieuws :
Zondag 5 mei om 09:39

Dodenherdenking in Amsterdam-West verloopt niet geheel in stilte zien we in Hart van Nederland. Er was geschreeuw te horen tijdens de twee minuten. Mensen kijken verstoord op en zoeken waar de geluiden toch vandaan komen.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's