Donderdag in Mr. Frank Visser doet uitspraak: loopgravenoorlog in Landgraaf

Donderdag in Mr. Frank Visser doet uitspraak: loopgravenoorlog in Landgraaf
Hoog tijd voor een bezoek van mr. Visser

Kijktip :

Deze week is in Mr. Frank Visser doet uitspraak te zien hoe mr. Visser en presentator Viktor Brand afreizen naar Landgraaf, de Limburgse plaats die we allemaal kennen van Pinkpop. Hier is een heuse loopgravenoorlog aan de gang.

Mr. Frank Visser doet uitspraak gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Seksgeluiden
In Landgraaf voert Cidalia een loopgravenoorlog tegen haar buurvrouw Bianca. Die zou namelijk haar heg met chemicaliën hebben vergiftigd en ze stoort zich ook aan de seksgeluiden die de buurvrouw en haar nieuwe vriend produceren. Vanaf de andere kant worden echter ook de nodige beschuldigingen geuit.

Aangevallen
Bianca beweert dat Cidalia opzettelijk koffie over de partytent heeft gegooid en haar vriend op straat heeft aangevallen. Inmiddels houden de buurtjes elkaar met camera's in de gaten, waarbij diverse obscene gebaren zijn vastgelegd. Hoog tijd dat mr. Visser een einde maakt aan deze klucht.

Mr. Frank Visser doet uitspraak is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Mr. Frank Visser doet uitspraak terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's