Hart van Nederland: gewonde bij ongeluk bij Ridderkerk, snelweg voorlopig dicht (video)

Hart van Nederland: gewonde bij ongeluk bij Ridderkerk, snelweg voorlopig dicht (video)

Donderdag 28 maart om 17:44

<em>Hart van Nederland</em>: gewonde bij ongeluk bij Ridderkerk, snelweg voorlopig dicht (video) Bij een ongeluk op de A15 bij Ridderkerk is een vrachtwagen op een personenauto geklapt. De bestuurder van de auto is daarbij gewond geraakt, meldt Hart van Nederland bij bovenstaande beelden. De politie doet nog onderzoek naar de toedracht en de A15 zit voorlopig dicht. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: automobilist gewond na flinke crash tegen boom in Geesteren (video) Bekijk deze video » Baudet op X over bedreigingen: "Kan niet geloven dat Jesse Klaver zich echt bedreigd heeft gevoeld" Bekijk deze video » Martin Bosma vertelt waarom Baudet geen sancties kan krijgen na bedreigen Klaver (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Bij een ongeluk op de A15 bij Ridderkerk is een vrachtwagen op een personenauto geklapt. De bestuurder van de auto is daarbij gewond geraakt, meldt Hart van Nederland bij bovenstaande beelden. De politie doet nog onderzoek naar de toedracht en de A15 zit voorlopig dicht.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's