Experts Married at First Sight geven toe: 'We hebben fouten gemaakt'

Experts Married at First Sight geven toe: 'We hebben fouten gemaakt'

Donderdag 28 maart om 14:57

Married at First Sight ligt onder vuur, de wetenschap zou helemaal geen sterke koppels kunnen maken. Experts matchen de singles in het liefdesprogramma, maar ook in dit seizoen was er maar weinig succes. Carlo Boszhard vraagt nu de experts om kritisch naar zichzelf te kijken, en ze geven toe dat er fouten zijn gemaakt…

Bekijk de beelden van Married at First Sight hieronder. Je kunt de beste fragmenten van Married at First Sight terugkijken via Gids.tv.

Experts <em>Married at First Sight</em> geven toe: 'We hebben fouten gemaakt' Married at First Sight ligt onder vuur, de wetenschap zou helemaal geen sterke koppels kunnen maken. Experts matchen de singles in het liefdesprogramma, maar ook in dit seizoen was er maar weinig succes. Carlo Boszhard vraagt nu de experts om kritisch naar zichzelf te kijken, en ze geven toe dat er fouten zijn gemaakt… Bekijk de beelden van Married at First Sight hieronder. Je kunt de beste fragmenten van Married at First Sight terugkijken via Gids.tv. Jeffrey en Jerney tóch uit elkaar: wat is er gebeurd? (Married at First Sight) Bekijk deze video » MAFS: hoe is het afgelopen met Erik, Jerney, Suzanne, Jantine, David en alle anderen? Bekijk deze video » Jerney (Married at First Sight): 'Ik ben 27 kilo afgevallen, op deze manier' Bekijk deze video »
TV :
Experts Married at First Sight geven toe: 'We hebben fouten gemaakt'

Actuele video's

Meer actuele video's