Thierry Baudet zou Jan Paternotte 'op zijn bek willen slaan': 'Helemaal klaar mee' (video)

Thierry Baudet zou Jan Paternotte 'op zijn bek willen slaan': 'Helemaal klaar mee' (video)

Woensdag 27 maart om 18:35

Jesse Klaver (GroenLinks-PvdA) en Jan Paternotte (D66) zijn tijdens een debat hard in aanvaring gekomen met Thierry Baudet (FVD). Ze stelden Baudet vragen over de donaties die zijn gedaan aan de stichting van zijn politieke partij en de pro-Russische uitlatingen van de partij.

Pro-Rusland
De radicaal-rechtse politicus voelde zich 'in zijn eer aangetast' toen Paternotte zei dat de uitingen van FVD erg overeenkomen met de belangen van het Kremlin. 'In elke andere situatie zou ik iemand op de bek slaan als je zoiets van mij denkt;, zei Baudet daarop. Kamervoorzitter Martin Bosma maant Baudet tot kalmte.

Bekijk de video van RTL Nieuws hieronder. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

<em>Thierry Baudet</em> zou Jan Paternotte 'op zijn bek willen slaan': 'Helemaal klaar mee' (video) Jesse Klaver (GroenLinks-PvdA) en Jan Paternotte (D66) zijn tijdens een debat hard in aanvaring gekomen met Thierry Baudet (FVD). Ze stelden Baudet vragen over de donaties die zijn gedaan aan de stichting van zijn politieke partij en de pro-Russische uitlatingen van de partij. Pro-RuslandDe radicaal-rechtse politicus voelde zich 'in zijn eer aangetast' toen Paternotte zei dat de uitingen van FVD erg overeenkomen met de belangen van het Kremlin. 'In elke andere situatie zou ik iemand op de bek slaan als je zoiets van mij denkt;, zei Baudet daarop. Kamervoorzitter Martin Bosma maant Baudet tot kalmte. Bekijk de video van RTL Nieuws hieronder. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Mariëlle Tweebeeke pakt Thierry Baudet aan om Forum-maaltijdbox: 'Dit klopt niet' (Nieuwsuur) Bekijk deze video » Even tot Hier gemist? Simpel liedje over de twee aanvallen op Thierry Baudet Bekijk deze video » Baudet geschoffeerd door Bosma en Van Ooijen tijdens vragenuur over vaccinatieplicht (video) Bekijk deze video »
Politiek :
Thierry Baudet zou Jan Paternotte 'op zijn bek willen slaan': 'Helemaal klaar mee' (video)

Actuele video's

Meer actuele video's