Johan tegen Sandra in LLDL: 'Je moet er tegen kunnen dat ik andere vrouwen vastpak' (video)

Johan tegen Sandra in LLDL: 'Je moet er tegen kunnen dat ik andere vrouwen vastpak' (video)

Woensdag 20 maart om 20:36

Johan tegen Sandra in <em>LLDL</em>: 'Je moet er tegen kunnen dat ik andere vrouwen vastpak' (video) Johan en Sandra hebben beide al lang geen partner meer gehad en ze vinden het beide fijn om dat nog een keer mee te mogen maken, zo vertellen ze aan elkaar tijdens hun date in Lang Leve de Liefde. Maar Johan vindt het vooral ook belangrijk dat zijn vrouw eerlijk en niet jaloers is, want tijdens dansles wil hij wel andere vrouwen blijven 'vastpakken'. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Lang leve de liefde: Diederik denkt dat Isa 'lijpe bitch blik' en toxic persoonlijkheid heeft Bekijk deze video » Gênant: Wieger moet in 'Lang Leve de Liefde' met zijn tong iets tekenen op de buik van zijn date Bekijk deze video » Lang Leve De Liefde: verkleumde Isa gaat compleet onderuit Bekijk deze video »
TV :

Johan en Sandra hebben beide al lang geen partner meer gehad en ze vinden het beide fijn om dat nog een keer mee te mogen maken, zo vertellen ze aan elkaar tijdens hun date in Lang Leve de Liefde. Maar Johan vindt het vooral ook belangrijk dat zijn vrouw eerlijk en niet jaloers is, want tijdens dansles wil hij wel andere vrouwen blijven 'vastpakken'.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's