Deze bekende actrice is bevallen van haar derde zoon

Deze bekende actrice is bevallen van haar derde zoon

Zondag 31 december 2023 om 14:39

Wie o wie is er bevallen van een derde kindje? Er zijn dit jaar veel kindjes geboren in Showbizzland. Deze actrice kan met haar kersverse zoontje aan de lijst worden toegevoegd. Yvonne Strahovski, vooral bekend van haar rol als Serena Joy Waterford in de serie The Handmaid's Tale, is bevallen van haar derde kind. De 41-jarige actrice deelt zondag op Instagram dat haar derde zoontje "razendsnel" thuis op de wereld kwam. Bekijk een Instagrampost over het babynieuws hieronder.

Intens
"Dit was een onwerkelijke, intense, geweldige ervaring die ik nooit zal vergeten. Welkom mijn kleine jongen, we hebben op je gewacht en houden zoveel van je", schrijft de Australische actrice.

Fantastisch babynieuws voor Marga Bult. Bekijk de video hieronder.

Deze <em>bekende actrice</em> is bevallen van haar derde zoon Wie o wie is er bevallen van een derde kindje? Er zijn dit jaar veel kindjes geboren in Showbizzland. Deze actrice kan met haar kersverse zoontje aan de lijst worden toegevoegd. Yvonne Strahovski, vooral bekend van haar rol als Serena Joy Waterford in de serie The Handmaid's Tale, is bevallen van haar derde kind. De 41-jarige actrice deelt zondag op Instagram dat haar derde zoontje "razendsnel" thuis op de wereld kwam. Bekijk een Instagrampost over het babynieuws hieronder. Intens"Dit was een onwerkelijke, intense, geweldige ervaring die ik nooit zal vergeten. Welkom mijn kleine jongen, we hebben op je gewacht en houden zoveel van je", schrijft de Australische actrice. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Yvonne Strahovski (@yvonnestrahovski) Fantastisch babynieuws voor Marga Bult. Bekijk de video hieronder. Bekijk ook Shownieuws-tafel lacht babynaam uit van kindje van deze BN'er (video) Bekijk deze video » Groot babynieuws: YouTuber Enzo Knol en vriendin Myron Koops verwachten eerste kindje Bekijk deze video »
Show :
Deze bekende actrice is bevallen van haar derde zoon

Actuele video's

Meer actuele video's