Beter Laat dan Nooit gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Beter Laat dan Nooit gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Beter Laat dan Nooit gemist? Bekijk hier de hele uitzending Woensdag kun je weer genieten van een nieuwe aflevering van Beter laat dan nooit. Estavana Polman neemt de bekende senioren weer op sleeptouw tijdens hun reis door Azië. SlaapbusAd Visser, Frits Barend, Edwin Rutten en Henny Huisman gaan onder leiding van de handbalster samen op vakantie en reizen in deze aflevering dwars door Cambodja in een gigantische slaapbus. Bestemming is de culturele hotspot Siem Reap, waar de zonsopgang vanaf grote hoogte wordt beleefd. ‘Ome Willem’ belangrijk voor EstavanaUiteraard mag een bezoek aan de wereldberoemde Ankor Wat-tempel niet ontbreken, waar Estavana uit de doeken doet waarom 'Ome Willem' zo belangrijk voor haar is. En de voetjes van de heren gaan van de vloer in de bruisende pubstreet van deze toeristen-hotspot.
Uitzending :
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Woensdag 20 september 2023 om 21:37

Woensdag kun je weer genieten van een nieuwe aflevering van Beter laat dan nooit. Estavana Polman neemt de bekende senioren weer op sleeptouw tijdens hun reis door Azië.

Slaapbus
Ad Visser, Frits Barend, Edwin Rutten en Henny Huisman gaan onder leiding van de handbalster samen op vakantie en reizen in deze aflevering dwars door Cambodja in een gigantische slaapbus. Bestemming is de culturele hotspot Siem Reap, waar de zonsopgang vanaf grote hoogte wordt beleefd.

‘Ome Willem’ belangrijk voor Estavana
Uiteraard mag een bezoek aan de wereldberoemde Ankor Wat-tempel niet ontbreken, waar Estavana uit de doeken doet waarom 'Ome Willem' zo belangrijk voor haar is. En de voetjes van de heren gaan van de vloer in de bruisende pubstreet van deze toeristen-hotspot.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Beter Laat Dan Nooit

Actuele video's

Meer actuele video's