Heeft Angela de Jong de pik op Henny Huisman? (De 538 Ochtend)

Heeft Angela de Jong de pik op Henny Huisman? (De 538 Ochtend)

Woensdag 14 juni 2023 om 13:23

Het nieuwe seizoen van het SBS6 programma Beter Laat Dan Nooit met onder andere Henny Huisman moet nog opgenomen worden en er is al een rel gaande. Angela de Jong heeft er zoals het een goed tv-criticus betaamt, op voorhand al een stevige mening over. Edwin Rutten, Ad Visser, Frits Barend en Henny gaan met de mooie, jonge presentatrice Estavana Polman naar Zuid-Korea, Cambodja en Nepal.

Kritiek
De 538 Ochtend radioshow belde met de 71-jarige presentator om opheldering te vragen over de kwestie. Henny Huisman denkt dat Angela de Jong de pik op hem heeft. Over haar kritiek heeft Henny, de oude rot in het vak, natuurlijk zijn eigen opinie. In RTL Boulevard zien en horen we hoe de vork volgens hem in de steel zit. Henny stelt niet teleur en eindigt het gesprek met een vette sneer naar Angela...

Bekijk hieronder het interview met Henny Huisman in De 538 Ochtend.

Heeft <em>Angela de Jong</em> de pik op <em>Henny Huisman</em>? (<em>De 538 Ochtend</em>) Het nieuwe seizoen van het SBS6 programma Beter Laat Dan Nooit met onder andere Henny Huisman moet nog opgenomen worden en er is al een rel gaande. Angela de Jong heeft er zoals het een goed tv-criticus betaamt, op voorhand al een stevige mening over. Edwin Rutten, Ad Visser, Frits Barend en Henny gaan met de mooie, jonge presentatrice Estavana Polman naar Zuid-Korea, Cambodja en Nepal. KritiekDe 538 Ochtend radioshow belde met de 71-jarige presentator om opheldering te vragen over de kwestie. Henny Huisman denkt dat Angela de Jong de pik op hem heeft. Over haar kritiek heeft Henny, de oude rot in het vak, natuurlijk zijn eigen opinie. In RTL Boulevard zien en horen we hoe de vork volgens hem in de steel zit. Henny stelt niet teleur en eindigt het gesprek met een vette sneer naar Angela... Bekijk hieronder het interview met Henny Huisman in De 538 Ochtend. Bekijk ook Estavana Polman gaat Beter Laat Dan Nooit presenteren: 'Superleuk! Die gaat keten met de mannen' Bekijk deze video » Zien: hebben Angela de Jong en Britt Dekker ruzie? Bekijk deze video » Felle discussie over de terugkomst van Matthijs van Nieuwkerk, 'hij heeft zelf ontslag genomen' (Jinek) Bekijk deze video »
TV :
Heeft Angela de Jong de pik op Henny Huisman? (De 538 Ochtend)


Actuele video's

Meer actuele video's