Nieuw op Videoland: deze films en series zijn nieuw in augustus 2023

Nieuw op Videoland: deze films en series zijn nieuw in augustus 2023
Met onder meer Geuze & Gorgels: Geen Controle en House of Glory

Film :

De komkommertijd is nu echt gaande en zowel op tv als op de streamingdiensten is er weinig te beleven. Toch hebben we weer een fiks aantal kijktips kunnen verzamelen. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en series die je kunt streamen en kijken in augustus 2023.

5 kijktips van Gids.tv

Kanarie (1 augustus)

Videoland (film)

Bron: Cinemien
De film speelt zich af in 1985 tegen een achtergrond van apartheid, religie en oorlog, en volgt een tienerjongen, Johan Niemand, die altijd wordt gepest vanwege zijn liefde voor Britse new wave-muziek en Boy George. Nadat hij wordt opgeroepen om de dienstplicht te vervullen, doet hij auditie voor het legerkoor de Kanaries. Lees hier waar je Kanarie kunt kijken.

Geuze en Gorgels: Geen Controle (9 augustus)

Videoland (realityserie, bingen)

Monica Geuze en Kaj Gorgels in 'Geen Controle'. Bron: Videoland
In de nieuwe serie Geuze & Gorgels: Geen Controle gaan de Temptation Island-presentatoren Monica Geuze en Kaj Gorgels in een podcastbus op avontuur. Ze verlaten hun vaste podcaststudio en laten de luisteraars bepalen wat ze willen horen en zien. Bekijk hier waar je vanaf 9 augustus Geuze en Gorgels: Geen Controle kunt streamen.

Costa!! (13 augustus)

Videoland (film)

Bron: Dutch FilmWorks
Het zonnige Lloret de Mar. Anna reist met haar beste vriendin Bibi naar Spanje om de fameuze club Costa te zien waar haar moeder Frida vroeger als propper werkte. Eenmaal in Lloret blijkt de club helaas al lang niet meer the place to be, maar een vervallen karaokebar. Samen met haar nieuwe vrienden zet Anna alles op alles om de Battle of the Bars te winnen en van de Costa weer de vetste club van de strip te maken. Lees hier waar je de film Costa!! kunt kijken.

A Million Little Things, S5 (21 augustus)

Videoland (serie, bingen)

De serie A Million Little Things focust zich op een groep vrienden uit Boston die zich onder onverwachte omstandigheden hebben verbonden. Hoewel sommigen succesvol zijn en anderen problemen ondervinden met hun loopbaan en relaties, worstelen ze allemaal met het leven. Bekijk hier waar je A Million Little Things kunt streamen.

House of Glory (26 augustus)

Videoland (docuserie, première)

Badr Hari en Rico Verhoeven gaan niet met elkaar strijden in de ring, maar in het nieuwe Videoland-programma House of Glory. Ze gaan op zoek naar nieuw vechtsporttalent in de welterweight klasse die klaar zijn voor een super intense competitie zowel binnen als buiten de ring. Bekijk hier waar je vanaf 26 augustus House of Glory kunt streamen.

Verder op Videoland

  • Blue Jasmine (1 augustus, film) Een huisvrouw geniet van het goede leven in New York totdat een acute crisis haar dwingt om zich een meer bescheiden levensstijl aan te meten in San Francisco. Haar zus is hier ook woonachtig. In haar nieuwe woonplaats maakt ze ook kennis met een man. Kijk ook de trailer.
  • Dramarama (1 augustus, film) Escondido, Californië, 1994. Het is het einde van de zomer en Gene bereidt zich voor op het laatste moordmysterie-slaapfeestje van zijn schooltoneelvrienden. Voordat de groep naar de universiteit gaat, wil Gene echter uit de kast komen. Maar hij is doodsbang voor wat zijn afgeschermde, christelijke vrienden kunnen denken. Kijk hier de trailer.
  • Sicario: Day of the Soldado (5 augustus, film) 'Soldado' speelt zich af na de gebeurtenissen uit 'Sicario' en volgt infiltrant Alejandro Gillick en CIA-agent Matt Graver. De Mexicaanse drugsoorlog heeft zich verder verspreid waarbij terroristen over de Amerikaans-Mexicaanse grens verplaatst worden. Matt krijgt van hogerop de taak om in te grijpen. Kijk ook de trailer.
  • The Rookie (7 augustus, serie, bingen) Veertiger John Nolan besluit het roer om te gooien en gaat bij de politie van Los Angeles. Als oudste rookie binnen de politiemacht moet hij zich keihard bewijzen. Blijft John dankzij zijn humor en gedrevenheid toch overeind? Kijk ook de trailer.
  • The Worlds Biggest Hips (8 augustus, docufilm) Documentaire over vier vrouwen die nooit vragen of hun heupen dik lijken in hun kleding. De heupen van Mikel Ruffinelli hebben een omtrek van ruim 240 cm, en ze is dol op haar unieke uiterlijk. Kijk ook de trailer.
  • Love Island, S4 (21 augustus, realityserie, première) In Love Island verblijft een groep sexy singles, Eilanders genoemd, in een luxe villa op het Spaanse eiland Mallorca. Daar worden de continu gefilmd, terwijl de vrijgezellen proberen een koppel te vormen met een medebewoner. Kijk ook de trailer.
  • Blacklight (26 augustus, film) De gekwelde agent Travis Block werkt voor de FBI. Zijn werk bestaat eruit undercoveragenten, die hun dekmantel kwijtgeraakt zijn, uit gevaarlijke situaties te halen. Tijdens een soortgelijke klus stuit hij op een samenzwering waarbij de hoogste rangen binnen de FBI betrokken zijn. Lees ook de recensie.
  • De Roelvinkjes (28 augustus, realityserie, bingen) Opnieuw volgen we Dave, Donny én Dries tijdens hun overvolle dagelijkse leven. De Roelvinkjes hebben een uitdagende tijd achter de rug. Zo heeft Dave heeft zijn verslaving overwonnen en recent het mooiste cadeau gekregen: het vaderschap. Na het herstel van zijn ongeluk én na zijn strijd tegen kanker, heeft Donny gemerkt hoe kostbaar het leven is en dat niks voor lief mag worden genomen.

Actuele video's

Meer actuele video's