Holland's Got Talent: 84-jarige Jaap krijgt staande ovatie na vrolijk optreden (video)

Holland's Got Talent: 84-jarige Jaap krijgt staande ovatie na vrolijk optreden (video)

Saturday 28 September om 09:09

<em>Holland's Got Talent</em>: 84-jarige Jaap krijgt staande ovatie na vrolijk optreden (video) Jaap is een oude bekende van Chantal, de twee kennen elkaar al van het programma All Together Now, en is dus een echte showbizz liefhebber. Elke kans die hij krijgt om te schitteren op het podium pakt hij met beide handen aan. Nadat hij een jaar geleden een hartstilstand heeft gehad, is het leven te kort om niet mee te doen aan Holland’s Got Talent. Met zijn vrolijke optreden, een staande ovatie en vier keer ja, is Jaap door naar de volgende ronde. Holland's Got Talent is iedere vrijdag om 20.00 uur wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv. Zien: Bizarre act 'De Ster' laat jury Holland's Got Talent in verwarring achter (video) Bekijk deze video » Pepe verrast jury Holland's Got Talent met pizzadeeg-act: 'Bijzonder leuk' (video) Bekijk deze video » Holland's Got Talent: Jamie (12) imponeert met spectaculaire acrodans-act (video) Bekijk deze video »
TV :
Holland's Got Talent: 84-jarige Jaap krijgt staande ovatie na vrolijk optreden (video)

Jaap is een oude bekende van Chantal, de twee kennen elkaar al van het programma All Together Now, en is dus een echte showbizz liefhebber. Elke kans die hij krijgt om te schitteren op het podium pakt hij met beide handen aan. Nadat hij een jaar geleden een hartstilstand heeft gehad, is het leven te kort om niet mee te doen aan Holland’s Got Talent. Met zijn vrolijke optreden, een staande ovatie en vier keer ja, is Jaap door naar de volgende ronde.

Holland's Got Talent is iedere vrijdag om 20.00 uur wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's