Sophie Hilbrand sneert erop los: 'roddelende mannen' van Shownieuws reageren

Sophie Hilbrand sneert erop los: 'roddelende mannen' van Shownieuws reageren

<em>Sophie Hilbrand</em> sneert erop los: 'roddelende mannen' van Shownieuws reageren Vanavond wordt Bar Laat voor het eerst uitgezonden en we kunnen zeker spreken van een relletje, in aanloop naar de eerste uitzending. Sophie Hilbrand ging in de media los op de ‘roddelende volwassen mannen’ van Shownieuws en de heren reageren nu zelf. Kan Sophie Hilbrand niet tegen kritiek?Sophie was pissig omdat Jan Uriot in een podcast had gezegd dat hij haar Bar Laat-collega Tim de Wit saai vindt. Dit schiet blijkbaar in het verkeerde keelgat bij Sophie en ze ging behoorlijk los op de heren van het entertainmentprogramma, ook al zat Evert Santegoeds niet eens in deze podcast. Maar Santegoeds zegt dat Hilbrand totaal niet van kritiek houdt… Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Politie met acht man sterk en loeiende sirenes naar Tineke Schouten (Shownieuws) Bekijk deze video » Marijn Kuipers over relatie met Dave Roelvink: "Helemaal op roze wolk" (Shownieuws) Bekijk deze video » Prinses Alexia bezoekt Dutch Grand Prix maar: 'Ik heb er helemaal geen verstand van' Bekijk deze video »
Entertainment :
Monday 26 August om 08:53

Vanavond wordt Bar Laat voor het eerst uitgezonden en we kunnen zeker spreken van een relletje, in aanloop naar de eerste uitzending. Sophie Hilbrand ging in de media los op de ‘roddelende volwassen mannen’ van Shownieuws en de heren reageren nu zelf.

Kan Sophie Hilbrand niet tegen kritiek?
Sophie was pissig omdat Jan Uriot in een podcast had gezegd dat hij haar Bar Laat-collega Tim de Wit saai vindt. Dit schiet blijkbaar in het verkeerde keelgat bij Sophie en ze ging behoorlijk los op de heren van het entertainmentprogramma, ook al zat Evert Santegoeds niet eens in deze podcast. Maar Santegoeds zegt dat Hilbrand totaal niet van kritiek houdt…

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's