Hans Kraay jr. gaat viral in Engeland: 'Zij weten niet dat hij dit per ongeluk doet' (video)

Hans Kraay jr. gaat viral in Engeland: 'Zij weten niet dat hij dit per ongeluk doet' (video)

Friday 23 August om 08:06

<em>Hans Kraay jr.</em> gaat viral in Engeland: 'Zij weten niet dat hij dit per ongeluk doet' (video) René van der Gijp moet bij Vandaag Inside lachen om een uitspraak die Hans Kraay jr. deed in een interview met NAC Breda-speler Matthew Garbett bij ESPN. Hans zei namelijk tegen Garbett dat hij zo goed Engels spreekt, zich niet realiserend dat de voetballer uit Nieuw-Zeeland komt. In Engeland vinden ze de 'grap' van Kraay hilarisch. Bekijk het fragment van Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :

René van der Gijp moet bij Vandaag Inside lachen om een uitspraak die Hans Kraay jr. deed in een interview met NAC Breda-speler Matthew Garbett bij ESPN. Hans zei namelijk tegen Garbett dat hij zo goed Engels spreekt, zich niet realiserend dat de voetballer uit Nieuw-Zeeland komt. In Engeland vinden ze de 'grap' van Kraay hilarisch.

Bekijk het fragment van Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's