Frans Bauer: 'André Hazes schold mijn moeder uit voor klerewijf' (video)

Frans Bauer: 'André Hazes schold mijn moeder uit voor klerewijf' (video)

<em>Frans Bauer</em>: 'André Hazes schold mijn moeder uit voor klerewijf' (video) Bekijk in de video hierboven: Frans Bauer wordt betrapt op snaaien Frans Bauer vertelt in zijn realitysoap De Bauers - 20 jaar later een naar eigen zeggen grappig verhaal over André Hazes. De volkszanger stond in het voorprogramma van Hazes toen hij beginnend artiest was. Kom niet aan Hazes’ bierHazes zat voor een optreden al flink aan het bier, dus de moeder van Frans dacht hem te helpen door biertjes van het podium weg te halen. Maar bij de grote Hazes maakte je daar geen vrienden mee. En hij schold haar zelfs uit voor ‘klerewijf’… Bekijk het fragment van De Bauers - 20 jaar later hieronder. De Bauers - 20 jaar later is iedere donderdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van De Bauers - 20 jaar later terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door AVROTROS (@avrotros) Donderdag in De Bauers: Frans wordt beticht van nachtelijk snaaigedrag Bekijk deze video » De Bauers: zoons en Mariska worden gek van zingende Frans Bauer, 'ga in de auto zitten' Bekijk deze video » Kijkcijfers donderdag opvallend: De Bauers - 20 jaar later trekt minder bekijks Bekijk deze video »
TV :
Maandag 6 mei om 11:02

Bekijk in de video hierboven: Frans Bauer wordt betrapt op snaaien

Frans Bauer vertelt in zijn realitysoap De Bauers - 20 jaar later een naar eigen zeggen grappig verhaal over André Hazes. De volkszanger stond in het voorprogramma van Hazes toen hij beginnend artiest was.

Kom niet aan Hazes’ bier
Hazes zat voor een optreden al flink aan het bier, dus de moeder van Frans dacht hem te helpen door biertjes van het podium weg te halen. Maar bij de grote Hazes maakte je daar geen vrienden mee. En hij schold haar zelfs uit voor ‘klerewijf’…

Bekijk het fragment van De Bauers - 20 jaar later hieronder.

De Bauers - 20 jaar later is iedere donderdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van De Bauers - 20 jaar later terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's