De Bauers: zoons en Mariska worden gek van zingende Frans Bauer, 'ga in de auto zitten'

De Bauers: zoons en Mariska worden gek van zingende Frans Bauer, 'ga in de auto zitten'

<em>De Bauers</em>: zoons en Mariska worden gek van zingende Frans Bauer, 'ga in de auto zitten' Bekijk in de video hierboven: Frans wordt betrapt op snaaien Frans Bauer is een perfectionist en in De Bauers - 20 jaar later is te zien dat hij thuis regelmatig zijn repertoire oefent. Dan kan het hele huis meegenieten, maar daar wordt niet iedereen vrolijk van. ‘Het is goed zo’De zoons van Frans vinden het vooral irritant als hij constant hetzelfde stukje van een lied oefent. “Op een gegeven moment denk je: het is goed zo. Prima, je kent het wel toch?” Mariska kan de repetities van de volkszanger meestal wel waarderen, tot ze er genoeg van heeft. Dan vraagt ze of hij in de auto wil gaan zitten… Bekijk de beelden van De Bauers - 20 jaar later hieronder. De Bauers - 20 jaar later is iedere donderdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van De Bauers - 20 jaar later terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door AVROTROS (@avrotros) De Bauers - 20 jaar later: Jan sleept papa Frans naar de sportschool, 'verschrikkelijk!' Bekijk deze video » Mariska en Frans Bauer blikken terug op huwelijk: 'Zoons zetten boel op stelten!' Bekijk deze video » Donderdag in De Bauers: Frans wordt beticht van nachtelijk snaaigedrag Bekijk deze video »
TV :
Donderdag 2 mei om 13:44

Bekijk in de video hierboven: Frans wordt betrapt op snaaien

Frans Bauer is een perfectionist en in De Bauers - 20 jaar later is te zien dat hij thuis regelmatig zijn repertoire oefent. Dan kan het hele huis meegenieten, maar daar wordt niet iedereen vrolijk van.

‘Het is goed zo’
De zoons van Frans vinden het vooral irritant als hij constant hetzelfde stukje van een lied oefent. “Op een gegeven moment denk je: het is goed zo. Prima, je kent het wel toch?” Mariska kan de repetities van de volkszanger meestal wel waarderen, tot ze er genoeg van heeft. Dan vraagt ze of hij in de auto wil gaan zitten…

Bekijk de beelden van De Bauers - 20 jaar later hieronder.

De Bauers - 20 jaar later is iedere donderdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van De Bauers - 20 jaar later terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's