Spannende rally in 'thrillermatch' tussen Rublev en Bublik op Wimbledon

Spannende rally in 'thrillermatch' tussen Rublev en Bublik op Wimbledon

Spannende rally in 'thrillermatch' tussen Rublev en Bublik op <em>Wimbledon</em> Zie hierboven aflevering 3 van het tweede seizoen van De Oranjezomer waarin na zo'n 35 minuten de recente wijziging op het witte kledingvoorschrift voor vrouwen wordt besproken. Eindelijk aandacht voor menstruerende sporters. In een 'thrillermatch' tussen de Rus Rublev en de uit Kazachstan afkomstige Bublik genoot het publiek van een spannende rally in de vierde ronde van het herenenkelspel. Rublev kwam op onwaarschijnlijke wijze op matchpoint. Hij verzilverde dit en staat in de kwartfinale van Wimbledon. Hij ontmoet daar zeer waarschijnlijk de als nummer 2 geplaatste Djokovic. Bekijk hieronder de beelden van het door Rublev gemaakte punt "That is one of the great shots we've seen here in YEARS!"@AndreyRublev97, take a bow! ?#Wimbledon pic.twitter.com/uEHcbcf1k8— Wimbledon (@Wimbledon) July 9, 2023 Bekijk ook Samenvatting Novak Djokovic - Nick Kyrgios (mannenfinale Wimbledon 2022) Bekijk deze video » Zien! Staande ovatie voor tennislegende Roger Federer op Wimbledon Bekijk deze video » Zien! Klimaatactivisten strooien confetti tijdens Wimbledon wedstrijd Bekijk deze video »
Sport :
Spannende rally in 'thrillermatch' tussen Rublev en Bublik op Wimbledon
Zondag 9 juli 2023 om 20:33

Zie hierboven aflevering 3 van het tweede seizoen van De Oranjezomer waarin na zo'n 35 minuten de recente wijziging op het witte kledingvoorschrift voor vrouwen wordt besproken. Eindelijk aandacht voor menstruerende sporters.

In een 'thrillermatch' tussen de Rus Rublev en de uit Kazachstan afkomstige Bublik genoot het publiek van een spannende rally in de vierde ronde van het herenenkelspel. Rublev kwam op onwaarschijnlijke wijze op matchpoint. Hij verzilverde dit en staat in de kwartfinale van Wimbledon. Hij ontmoet daar zeer waarschijnlijk de als nummer 2 geplaatste Djokovic.

Bekijk hieronder de beelden van het door Rublev gemaakte punt

Actuele video's

Meer actuele video's