Wie is de Mol?: welke kandidaat keert terug? gemist? | Gids.tv

Wie is de Mol?: welke kandidaat keert terug? gemist?
Amusement

NPO 1
2024-02-03 20:28:00
Tip

Uitzending van Wie is de Mol? gemist? Zaterdag zitten de Molloten weer massaal klaar voor een nieuwe aflevering van Wie is de mol?. Het is deze keer de grote vraag welke kandidaat terugkeert in het spel.

Justin, Jip of Babs?
De kijkers waren vorige week stomverbaasd, want zij werden na het einde van de aflevering achtergelaten met een groot mysterie: welke afvaller keert terug in het spel? Na een geheime opdracht en spel mocht een van de eerder afgevallen kandidaten terug naar Wie is de mol?. Wordt het Justin Mooijer, Jip van den Toorn of Babs Schutte?

Openen van de box
Door een spel met een toren bouwen maakt Babs de meeste kans, zij verdiende de meeste sleutels. De aflevering eindigde met de kandidaten die een sleutel hadden uitgekozen, zij mochten een box openmaken. We hebben nog geen idee wie er nou in de box zit, want vlak na het openen van de deur stopte de aflevering. Hoe reageren Anna Gimbrère, Fons Hendriks, Jeroen Spitzenberger, Kees van der Spek, Rian Gerritsen, Rosario Mussendijk en Tooske Ragas op de terugkeer? En komen we eindelijk meer te weten over de Mol? Bekijk deze aflevering van Wie is de Mol? hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Wie is de Mol?

Wie is de Mol? video's

Wie is de Mol? TV-Nieuws