Dodenherdenking in Zandvoort al op 3 mei vanwege sjabbat (Hart van Nederland)

Dodenherdenking in Zandvoort al op 3 mei vanwege sjabbat (Hart van Nederland)

<em>Dodenherdenking</em> in Zandvoort al op 3 mei vanwege sjabbat (<em>Hart van Nederland</em>) In Hart van Nederland beelden van Dodenherdenking in Zandvoort. Deze wordt hier en in andere gemeenten al op vrijdag 3 mei gehouden vanwege sjabbat, de joodse rustdag, die dit jaar op zaterdag 4 mei valt. AntisemitismeDe burgemeester, David Moolenburgh noemt het feit dat van sluimerend antisemitisme geen sprake meer is. "Hoe verschrikkelijk is het om te zien dat antisemitisme zich steeds openlijker manifesteert in onze samenleving". Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Enorme brand Lierop (Brabant): woning verwoest Bekijk deze video » Modderstroom zorgt voor ravage in Zuid-Limburg: bekijk de beelden Bekijk deze video » Weerbericht voor Dodenherdenking en Bevrijdingsdag: regen of zon? Bekijk deze video »
Nieuws :
Vrijdag 3 mei om 19:39

In Hart van Nederland beelden van Dodenherdenking in Zandvoort. Deze wordt hier en in andere gemeenten al op vrijdag 3 mei gehouden vanwege sjabbat, de joodse rustdag, die dit jaar op zaterdag 4 mei valt.

Antisemitisme
De burgemeester, David Moolenburgh noemt het feit dat van sluimerend antisemitisme geen sprake meer is. "Hoe verschrikkelijk is het om te zien dat antisemitisme zich steeds openlijker manifesteert in onze samenleving".

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's