Modderstroom zorgt voor ravage in Zuid-Limburg: bekijk de beelden

Modderstroom zorgt voor ravage in Zuid-Limburg: bekijk de beelden

<em>Modderstroom</em> zorgt voor ravage in Zuid-Limburg: bekijk de beelden Het heeft zo veel geregend dat er op veel plekken in Nederland schade is aangericht. Het kwam met bakken uit de hemel, waardoor er in Zuid-Limburg in verschillende plaatsen een modderstroom is ontstaan. Hierdoor zijn huizen beschadigd, maar ook is er kans op verzakking van het wegdek… Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Motorrijder omgekomen bij ongeluk in Deurningen (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Zien! Beelden van hevige wateroverlast in delen van het land (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Enorme brand Lierop (Brabant): woning verwoest Bekijk deze video »
Nieuws :
Vrijdag 3 mei om 11:17

Het heeft zo veel geregend dat er op veel plekken in Nederland schade is aangericht. Het kwam met bakken uit de hemel, waardoor er in Zuid-Limburg in verschillende plaatsen een modderstroom is ontstaan. Hierdoor zijn huizen beschadigd, maar ook is er kans op verzakking van het wegdek…

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's