Simon Keizer vraagt Sems oma: "Je hebt helemaal nog niet van mij gesnoept?" (Shownieuws)

Simon Keizer vraagt Sems oma: "Je hebt helemaal nog niet van mij gesnoept?" (Shownieuws)

<em>Simon Keizer</em> vraagt Sems oma: &quot;Je hebt helemaal nog niet van mij gesnoept?&quot; (<em>Shownieuws</em>) Simon Keizer is op weg naar Sem, één van de winnaars van de single 'Ik zeg het te weinig'. Sem wil deze prijs graag bij z'n oma ontvangen. Zij is namelijk een groot fan van Nick & Simon. GesnoeptSem heeft voor de gelegenheid een taart met een foto van Simon erop besteld. Zodra oma van de schrik is bijgekomen, is het tijd voor taart. Die is nog heel dus de zanger stelt heel adrem de vraag: "Je hebt helemaal nog niet van mij gesnoept?"... Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Amy Rose en Saul (Winter vol liefde) onthullen in video: een zoon of dochter? Bekijk deze video » Sjoukje Dijkstra (82) overleden: Shownieuws brengt ode aan kunstschaatsster Bekijk deze video » Zien: theorie Eline de Ruig over Songfestival-act Joost Klein gaat viral Bekijk deze video »
Amusement :
Vrijdag 3 mei om 19:23

Simon Keizer is op weg naar Sem, één van de winnaars van de single 'Ik zeg het te weinig'. Sem wil deze prijs graag bij z'n oma ontvangen. Zij is namelijk een groot fan van Nick & Simon.

Gesnoept
Sem heeft voor de gelegenheid een taart met een foto van Simon erop besteld. Zodra oma van de schrik is bijgekomen, is het tijd voor taart. Die is nog heel dus de zanger stelt heel adrem de vraag: "Je hebt helemaal nog niet van mij gesnoept?"...

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's