Zien: theorie Eline de Ruig over Songfestival-act Joost Klein gaat viral

Zien: theorie Eline de Ruig over Songfestival-act Joost Klein gaat viral

Zien: theorie Eline de Ruig over Songfestival-act <em>Joost Klein</em> gaat viral Op donderdag 9 mei staat Joost Klein in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival. Je kunt alles rond het Eurovisie Songfestival 2024 volgen via Gids.tv. Eline de Ruig heeft een hele theorie over de Songfestival-act rond Europapa van Joost Klein. Ze denkt te weten wat de grote verrassing is en wie er op het podium zal verschijnen tijdens het optreden. Het heeft iets te maken met vogels en kleuren, en haar verhaal gaat viral. Vanuit Malmö is het erg stil, zal ze dan toch gelijk hebben? Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Joost Klein zakt nog verder bij bookmakers: nu ook gepasseerd door Oekraïne Bekijk deze video » Nieuws over Songfestival-act Joost Klein: de blauwe vogel is weg! Bekijk deze video » Beau van Erven Dorens verschijnt in Joost Klein’s Songfestival-outfit in talkshow Bekijk deze video »
Songfestival :
Vrijdag 3 mei om 11:36

Op donderdag 9 mei staat Joost Klein in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival. Je kunt alles rond het Eurovisie Songfestival 2024 volgen via Gids.tv.

Eline de Ruig heeft een hele theorie over de Songfestival-act rond Europapa van Joost Klein. Ze denkt te weten wat de grote verrassing is en wie er op het podium zal verschijnen tijdens het optreden. Het heeft iets te maken met vogels en kleuren, en haar verhaal gaat viral. Vanuit Malmö is het erg stil, zal ze dan toch gelijk hebben?

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's