Nieuwe zomerhit voor Mart Hoogkamer? "Probeer ze een beetje op verkeerde been te zetten" (Shownieuws)

Nieuwe zomerhit voor Mart Hoogkamer? "Probeer ze een beetje op verkeerde been te zetten" (Shownieuws)

Nieuwe zomerhit voor <em>Mart Hoogkamer</em>? &quot;Probeer ze een beetje op verkeerde been te zetten&quot; (<em>Shownieuws</em>) Met welk nummer scoort Mart Hoogkamer dit jaar weer een nieuwe zomerhit? Het boefje van de Nederlandse artiestenwereld kan niet kiezen want hij heeft meerdere ijzers in het vuur zoals hij op Instagram laat zien. "Ik probeer ze een beetje op het verkeerde been te zetten" vertelt de zanger aan Shownieuws. Er zit zelfs een samenwerking met Dreetje aan te komen en dat ziet zus Roxeanne Hazes helemaal zitten. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: dit is de nieuwe vriendin van Damián van der Vaart, hoe reageert Sylvie Meis? Bekijk deze video » Isa Hoes zou kunnen daten met een vrouw: "Ik denk niet meteen 'ieuw nee'" (Shownieuws) Bekijk deze video » Simon Keizer vraagt Sems oma: "Je hebt helemaal nog niet van mij gesnoept?" (Shownieuws) Bekijk deze video »
Muziek :
Vrijdag 3 mei om 20:20

Met welk nummer scoort Mart Hoogkamer dit jaar weer een nieuwe zomerhit? Het boefje van de Nederlandse artiestenwereld kan niet kiezen want hij heeft meerdere ijzers in het vuur zoals hij op Instagram laat zien. "Ik probeer ze een beetje op het verkeerde been te zetten" vertelt de zanger aan Shownieuws. Er zit zelfs een samenwerking met Dreetje aan te komen en dat ziet zus Roxeanne Hazes helemaal zitten.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's