Wim Hof over beschuldiging lichamelijke en psychische agressie: "Dat is een leugen" (RTL Boulevard)

Wim Hof over beschuldiging lichamelijke en psychische agressie: "Dat is een leugen" (RTL Boulevard)

Sunday 29 September om 10:31

In RTL Boulevard reageert Wim Hof op de beschuldigingen van lichamelijke en psychische agressie. De Volkskrant publiceerde zaterdag het verhaal van zijn ex en haar kinderen over hun leven met The Iceman.

Een leugen
Een film over het leven van de wereldberoemde Nederlander is in de maak en zij wilden niet langer stil blijven over hoe hij zijn gezin jarenlang zou hebben geterroriseerd. Wim Hof zou een explosief karakter en grootheidswaanzin hebben. Over dat zijn ex en de kinderen jarenlang lichamelijke en psychische agressie hebben moeten doorstaan, is hij helder. "Dat is een leugen" aldus een stellige Wim. Dit is niet het enige dat The Iceman over deze ernstige zaak kwijt wil...

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hieronder

<em>Wim Hof</em> over beschuldiging lichamelijke en psychische agressie: &quot;Dat is een leugen&quot; (<em>RTL Boulevard</em>) In RTL Boulevard reageert Wim Hof op de beschuldigingen van lichamelijke en psychische agressie. De Volkskrant publiceerde zaterdag het verhaal van zijn ex en haar kinderen over hun leven met The Iceman. Een leugenEen film over het leven van de wereldberoemde Nederlander is in de maak en zij wilden niet langer stil blijven over hoe hij zijn gezin jarenlang zou hebben geterroriseerd. Wim Hof zou een explosief karakter en grootheidswaanzin hebben. Over dat zijn ex en de kinderen jarenlang lichamelijke en psychische agressie hebben moeten doorstaan, is hij helder. "Dat is een leugen" aldus een stellige Wim. Dit is niet het enige dat The Iceman over deze ernstige zaak kwijt wil... Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hieronder Bekijk ook RTL Boulevard: 'Televizier-Ring-nominaties zijn programma's over echte mensen' (video) Bekijk deze video » RTL Boulevard: Yab Yum-eigenaar 40 maanden de cel in voor witwaspraktijken (video) Bekijk deze video » Oudejaarsconference Guido Weijers: 'Ademhalen met Wim Hof & hekel aan cancelculture' (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Wim Hof over beschuldiging lichamelijke en psychische agressie: "Dat is een leugen" (RTL Boulevard)


Actuele video's

Meer actuele video's