Goede Tijden, Slechte Tijden: chaos in de De Rozenboom tijdens heftige overval (video)

Goede Tijden, Slechte Tijden: chaos in de De Rozenboom tijdens heftige overval (video)

Friday 27 September om 09:22

<em>Goede Tijden, Slechte Tijden</em>: chaos in de De Rozenboom tijdens heftige overval (video) Tijdens de miljonairsfair in De Rozenboom in Goede Tijden, Slechte Tijden lopen de spanningen hoog op. Shanti speelt een gevaarlijk spel door tegen Ludo’s eisen in te gaan en net wanneer hij wil ingrijpen gaat het alarm af in het hotel. Chaos en paniek alom want er zijn overvallers in het pand om het peperdure collier te stelen. Goede Tijden, Slechte Tijden is maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL4. Je kan alle afleveringen van Goede Tijden, Slechte Tijden terugkijken bij Gids.tv. Georgina Verbaan ziet terugkeer in GTST ook wel zitten: 'Zeg nooit nooit' (video) Bekijk deze video » Shownieuws: keert ook Isa Hoes binnenkort terug in Goede Tijden, Slechte Tijden? (video) Bekijk deze video » Komt ook Georgina Verbaan terug in GTST? Caroline de Bruijn reageert Bekijk deze video » Goede Tijden, Slechte Tijden gemist? Ludo biedt Richard een deal die hij niet kan weigeren Bekijk deze video »
TV :
Goede Tijden, Slechte Tijden: chaos in de De Rozenboom tijdens heftige overval (video)

Tijdens de miljonairsfair in De Rozenboom in Goede Tijden, Slechte Tijden lopen de spanningen hoog op. Shanti speelt een gevaarlijk spel door tegen Ludo’s eisen in te gaan en net wanneer hij wil ingrijpen gaat het alarm af in het hotel. Chaos en paniek alom want er zijn overvallers in het pand om het peperdure collier te stelen.

Goede Tijden, Slechte Tijden is maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL4. Je kan alle afleveringen van Goede Tijden, Slechte Tijden terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's