Opmerkelijk: repetitie Joost Klein voor finale Songfestival overgeslagen

Opmerkelijk: repetitie Joost Klein voor finale Songfestival overgeslagen

Vrijdag 10 mei om 15:17

Nogal opmerkelijk nieuws vanuit Malmö rond het Eurovisie Songfestival. De repetitie van Joost Klein voor de finale is op het laatste moment overgeslagen. Er wordt gesproken over een 'incident'. Maar wat dat is, is nog niet duidelijk.

Joost Klein wel in de opening
In beelden van RTL Boulevard is te zien dat Joost wel in de opening van de show te zien is. Hij zou als vijfde act op het podium verschijnen om te repeteren, maar op het laatste moment wordt dat geannuleerd en komt zangeres Eden Golan oefenen. De decorstukken van Joost Klein worden last minute tegengehouden. Golan treedt namens Israël op en begint eigenlijk na Europapa.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

Op zaterdag 11 mei staat Joost Klein in de finale van het Eurovisie Songfestival. Je kunt alles rond het Eurovisie Songfestival 2024 volgen via Gids.tv.

Opmerkelijk: repetitie <em>Joost Klein</em> voor finale Songfestival overgeslagen Nogal opmerkelijk nieuws vanuit Malmö rond het Eurovisie Songfestival. De repetitie van Joost Klein voor de finale is op het laatste moment overgeslagen. Er wordt gesproken over een 'incident'. Maar wat dat is, is nog niet duidelijk. Joost Klein wel in de openingIn beelden van RTL Boulevard is te zien dat Joost wel in de opening van de show te zien is. Hij zou als vijfde act op het podium verschijnen om te repeteren, maar op het laatste moment wordt dat geannuleerd en komt zangeres Eden Golan oefenen. De decorstukken van Joost Klein worden last minute tegengehouden. Golan treedt namens Israël op en begint eigenlijk na Europapa. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Op zaterdag 11 mei staat Joost Klein in de finale van het Eurovisie Songfestival. Je kunt alles rond het Eurovisie Songfestival 2024 volgen via Gids.tv. Tweede halve finale Songfestival met Joost Klein: bekijk hier de hoogtepunten Bekijk deze video » Kijkcijfers donderdag: halve finale Songfestival met Joost Klein gigantisch populair Bekijk deze video » Songfestival: zo blij reageert Joost Klein als hij door is naar finale Bekijk deze video »
Songfestival :
Opmerkelijk: repetitie Joost Klein voor finale Songfestival overgeslagen

Actuele video's

Meer actuele video's