Krijgt Joost Klein zijn eigen metrostation in Rotterdam? (video)

Krijgt Joost Klein zijn eigen metrostation in Rotterdam? (video)

Krijgt <em>Joost Klein</em> zijn eigen metrostation in Rotterdam? (video) Joost Klein wist donderdagavond met Europapa een groot feest op het Songfestival neer te zetten en bemachtigde zo een plek in de finale. En het lijkt erop dat hij nu in Rotterdam een eigen metrostation krijgt? Dankzij medewerkers van de RET is Oostplein nu omgedoopt tot JoostKlein… Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Op zaterdag 11 mei staat Joost Klein in de finale van het Eurovisie Songfestival. Je kunt alles rond het Eurovisie Songfestival 2024 volgen via Gids.tv. Zien: emotionele Joost Klein schittert met Europapa in halve finale Songfestival 2024 (video) Bekijk deze video » Tweede halve finale Songfestival met Joost Klein: bekijk hier de hoogtepunten Bekijk deze video » Kijkcijfers donderdag: halve finale Songfestival met Joost Klein gigantisch populair Bekijk deze video »
Songfestival :
Vrijdag 10 mei om 11:44

Joost Klein wist donderdagavond met Europapa een groot feest op het Songfestival neer te zetten en bemachtigde zo een plek in de finale. En het lijkt erop dat hij nu in Rotterdam een eigen metrostation krijgt? Dankzij medewerkers van de RET is Oostplein nu omgedoopt tot JoostKlein…

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven.

Op zaterdag 11 mei staat Joost Klein in de finale van het Eurovisie Songfestival. Je kunt alles rond het Eurovisie Songfestival 2024 volgen via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's