Hart van Nederland: motoragent verliest controle en crasht tijdens achtervolging (video)

Hart van Nederland: motoragent verliest controle en crasht tijdens achtervolging (video)

Donderdag 9 mei om 19:52

<em>Hart van Nederland</em>: motoragent verliest controle en crasht tijdens achtervolging (video) Tijdens een achtervolging door het Noord-Hollandse Badhoevedorp is een motoragent de macht over het stuur verloor en gecrasht tegen een boom, zo meldt Hart van Nederland bij bovenstaande beelden. Leden van de Koninklijke Marechaussee zetten de achtervolging in omdat iemand op een motorscooter door rood zou hebben gereden. Een motoragent van de politie nam de achtervolging over omdat deze wendbaarder was dan de wagens van de Marechaussee, maar deze crashte dus. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Politie gebruikt grote shovel om UvA-demonstratie te stoppen (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Twee vrouwen gooien complete huisraad van balkon naar beneden in Rotterdam (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Indrukwekkend: Massale stille tocht voor doodgestoken tiener Dustin in Helmond (HvNL) Bekijk deze video »
Nieuws :

Tijdens een achtervolging door het Noord-Hollandse Badhoevedorp is een motoragent de macht over het stuur verloor en gecrasht tegen een boom, zo meldt Hart van Nederland bij bovenstaande beelden. Leden van de Koninklijke Marechaussee zetten de achtervolging in omdat iemand op een motorscooter door rood zou hebben gereden. Een motoragent van de politie nam de achtervolging over omdat deze wendbaarder was dan de wagens van de Marechaussee, maar deze crashte dus.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's