Joost Klein heeft zin in Songfestivaloptreden: 'Bookmakers kunnen m'n reet roesten' (video)

Joost Klein heeft zin in Songfestivaloptreden: 'Bookmakers kunnen m'n reet roesten' (video)

Donderdag 9 mei om 19:10

Donderdagavond staat Joost Klein met zijn nummer Europapa in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival. Hij - en de rest van Nederland - heeft er reikhalzend naar uitgekeken.

Bookmakers
Volgens Klein is het bijzonder om nu eindelijk voor publiek op te treden. 'Daar doe je het voor', zei hij donderdagmiddag voor de camera van RTL Boulevard. En dat hij in de afgelopen dagen iets is gezakt bij de bookmakers, is dan ook geen probleem. 'Die kunnen m'n reet roesten.'

Op donderdag 9 mei staat Joost Klein in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival. Je kunt alles rond het Eurovisie Songfestival 2024 volgen via Gids.tv.

<em>Joost Klein</em> heeft zin in Songfestivaloptreden: 'Bookmakers kunnen m'n reet roesten' (video) Donderdagavond staat Joost Klein met zijn nummer Europapa in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival. Hij - en de rest van Nederland - heeft er reikhalzend naar uitgekeken. BookmakersVolgens Klein is het bijzonder om nu eindelijk voor publiek op te treden. 'Daar doe je het voor', zei hij donderdagmiddag voor de camera van RTL Boulevard. En dat hij in de afgelopen dagen iets is gezakt bij de bookmakers, is dan ook geen probleem. 'Die kunnen m'n reet roesten.' Op donderdag 9 mei staat Joost Klein in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival. Je kunt alles rond het Eurovisie Songfestival 2024 volgen via Gids.tv. Ilse DeLange blikt terug op balgate Duncan Laurence op Songfestival, 'een strijd' Bekijk deze video » Zien! Joost Kleins video tégen bookmakers Eurovisiesongfestival (RTL Boulevard) Bekijk deze video » Grote namen op Songfestivalfeest in Ziggo Dome 12 december bekend gemaakt Bekijk deze video »
Songfestival :
Joost Klein heeft zin in Songfestivaloptreden: 'Bookmakers kunnen m'n reet roesten' (video)

Actuele video's

Meer actuele video's