Joost Klein duikt op in club Malmö en geeft spetterend optreden met Europapa (video)

Joost Klein duikt op in club Malmö en geeft spetterend optreden met Europapa (video)

Joost Klein duikt op in club Malmö en geeft spetterend optreden met <em>Europapa</em> (video) Donderdag 9 mei is het zover, dan staat Joost Klein in de halve finale van het Eurovisie Songfestival met Europapa. Maar nu is het al feest in Malmö en in een bekende club is Joost al losgegaan. De zanger dook ineens op en gaf als totale verrassing een optreden. En de beelden laten zien dat hij een goed feestje wist neer te zetten en het publiek ging los… Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Op donderdag 9 mei staat Joost Klein in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival. Je kunt alles rond het Eurovisie Songfestival 2024 volgen via Gids.tv. Beau van Erven Dorens verschijnt in Joost Klein’s Songfestival-outfit in talkshow Bekijk deze video » Zien: theorie Eline de Ruig over Songfestival-act Joost Klein gaat viral Bekijk deze video » Zien! Beelden van Joost Kleins 2e repetitie in Malmö vrijgegeven door AvroTros (video) Bekijk deze video »
Songfestival :
Maandag 6 mei om 09:14

Donderdag 9 mei is het zover, dan staat Joost Klein in de halve finale van het Eurovisie Songfestival met Europapa. Maar nu is het al feest in Malmö en in een bekende club is Joost al losgegaan. De zanger dook ineens op en gaf als totale verrassing een optreden. En de beelden laten zien dat hij een goed feestje wist neer te zetten en het publiek ging los…

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven.

Op donderdag 9 mei staat Joost Klein in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival. Je kunt alles rond het Eurovisie Songfestival 2024 volgen via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's