Noa Vahle doet 'diepte-interviews' met aangeschoten PSV-fans bij kampioensfeest

Noa Vahle doet 'diepte-interviews' met aangeschoten PSV-fans bij kampioensfeest

<em>Noa Vahle</em> doet 'diepte-interviews' met aangeschoten PSV-fans bij kampioensfeest Noa Vahle kreeg zondag de eer om verslag te doen van het kampioensfeest van PSV. Noa ging na de persconferentie Eindhoven in om ‘diepte-interviews’ te doen met uitzinnige fans. Uit de beelden wordt duidelijk dat de voetbalsupporters al wat glaasjes op hebben en ze vieren een goed feestje. De dochter van Linda de Mol doet lekker mee, zelfs met de polonaise. Bekijk de beelden van De Oranjezondag hierboven. De Oranjezondag is elke zondag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjezondag terugkijken via Gids.tv. Angela de Jong: 'Mijn kinderen vinden prinses Alexia high class, arrogant' Bekijk deze video » Rutger Castricum: 'Joost Klein moet niet één maar zes blauwe vogels meenemen naar Songfestival' Bekijk deze video » Waar gaat Geert Wilders eerder heen: Op1 of De Oranjezondag? Bekijk deze video »
Voetbal :
Maandag 6 mei om 09:29

Noa Vahle kreeg zondag de eer om verslag te doen van het kampioensfeest van PSV. Noa ging na de persconferentie Eindhoven in om ‘diepte-interviews’ te doen met uitzinnige fans. Uit de beelden wordt duidelijk dat de voetbalsupporters al wat glaasjes op hebben en ze vieren een goed feestje. De dochter van Linda de Mol doet lekker mee, zelfs met de polonaise.

Bekijk de beelden van De Oranjezondag hierboven.

De Oranjezondag is elke zondag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjezondag terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's