Zien: Olcay Gulsen en Johan Derksen in de clinch over Theo Maassen (Vandaag Inside)

Zien: Olcay Gulsen en Johan Derksen in de clinch over Theo Maassen (Vandaag Inside)

Zien: Olcay Gulsen en Johan Derksen in de clinch over Theo Maassen (<em>Vandaag Inside</em>) In Vandaag Inside voeren Olcay Gulsen en Johan Derksen een discussie over Theo Maassen. De cabaretier wordt beschuldigd van huiselijk geweld. PrivékwestieVolgens Derksen gaat het om een rancuneuze ex en hij vindt het verhaal in een roddelblad niet betrouwbaar. Ook is het volgens Johan een privékwestie, en daar is Olcay het ook zeker niet mee eens. Volgens haar moet er juist openheid zijn als het gaat om huiselijk geweld... Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. 'Jutta Leerdam is wél groter dan de ploeg' Bekijk deze video » Hilarisch: imitatie Caroline van der Plas zorgt voor hard gelach in Tweede Kamer (video) Bekijk deze video » Heren Vandaag Inside gieren om Jeroen van der Boom die serieus over pinguïns zingt Bekijk deze video »
Talkshow :
Vrijdag 26 april om 08:51

In Vandaag Inside voeren Olcay Gulsen en Johan Derksen een discussie over Theo Maassen. De cabaretier wordt beschuldigd van huiselijk geweld.

Privékwestie
Volgens Derksen gaat het om een rancuneuze ex en hij vindt het verhaal in een roddelblad niet betrouwbaar. Ook is het volgens Johan een privékwestie, en daar is Olcay het ook zeker niet mee eens. Volgens haar moet er juist openheid zijn als het gaat om huiselijk geweld...

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's