Bookmakers: Joost Klein zit nummer twee, Kroatië, op de hielen met Europapa

Bookmakers: Joost Klein zit nummer twee, Kroatië, op de hielen met Europapa

Bookmakers: Joost Klein zit nummer twee, <em>Kroatië</em>, op de hielen met Europapa Nu het Eurovisie Songfestival dichterbij komt wordt steeds duidelijker welke landen kans maken om er in Zweden met de winst vandoor te gaan. Wat daarbij opvalt is dat Joost Klein het bij de bookmakers dag na dag beter doet en nu zelfs de nummer twee, Kroatië, op de hielen zit met Europapa. De wedkantoren geven de Nederlander nu 15% kans om het liedjesfestijn te winnen, tegen 17% voor Baby Lasagna. Zwitserland staat bovenaan met 25%. De laatste stand bij de bookmakers, gepubliceerd door Eurovisionworld, zie je hieronder. Bovenaan zie je dat Johan Derksen nog steeds niet echt fan is van Europapa... Op donderdag 9 mei staat Joost Klein in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival. Je kunt alles rond het Eurovisie Songfestival 2024 volgen via Gids.tv. Bekijk ook Joost Klein stijgt verder bij bookmakers: 'Europapa gaat wonderen verrichten' Bekijk deze video » Update bookmakers Songfestival: kans dat Joost Klein wint stijgt verder Bekijk deze video » René van der Gijp: 'Is Stuntkabouter niet racistisch? Bekijk deze video »
Songfestival :
Bookmakers: Joost Klein zit nummer twee, Kroatië, op de hielen met Europapa
Donderdag 25 april om 13:45

Nu het Eurovisie Songfestival dichterbij komt wordt steeds duidelijker welke landen kans maken om er in Zweden met de winst vandoor te gaan. Wat daarbij opvalt is dat Joost Klein het bij de bookmakers dag na dag beter doet en nu zelfs de nummer twee, Kroatië, op de hielen zit met Europapa. De wedkantoren geven de Nederlander nu 15% kans om het liedjesfestijn te winnen, tegen 17% voor Baby Lasagna. Zwitserland staat bovenaan met 25%.

De laatste stand bij de bookmakers, gepubliceerd door Eurovisionworld, zie je hieronder. Bovenaan zie je dat Johan Derksen nog steeds niet echt fan is van Europapa...

Op donderdag 9 mei staat Joost Klein in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival. Je kunt alles rond het Eurovisie Songfestival 2024 volgen via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's