De Bondgenoten: gaat Bo zijn vriendin inlichten over nieuwe vlam Chelsea?

De Bondgenoten: gaat Bo zijn vriendin inlichten over nieuwe vlam Chelsea?

<em>De Bondgenoten</em>: gaat Bo zijn vriendin inlichten over nieuwe vlam Chelsea? In De Bondgenoten ziet Bo het wel zitten met Chelsea. De twee hebben het leuk met elkaar, maar er is wel een probleem, Bo heeft thuis een vriendin. Het is de grote vraag of hij haar gaat inlichten over zijn nieuwe vlam en open kaart gaat spelen. “Ik ben bang dat ze mij heel erg mist, weet je wel.” Bekijk de beelden uit De Bondgenoten hieronder. De Bondgenoten is elke werkdag om 19:45 uur te zien bij SBS6. Je kunt de leukste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) De Bondgenoten: bootcamp vs. Mary die fantaseert over kaastaart en buikspek Bekijk deze video » Bondgenoten: Serena CLASHT met Sam, 'Het is heel ziek!' Bekijk deze video » De Bondgenoten: ijdele Davey uitgemaakt voor narcist Bekijk deze video »
Donderdag 25 april om 13:38

In De Bondgenoten ziet Bo het wel zitten met Chelsea. De twee hebben het leuk met elkaar, maar er is wel een probleem, Bo heeft thuis een vriendin. Het is de grote vraag of hij haar gaat inlichten over zijn nieuwe vlam en open kaart gaat spelen. “Ik ben bang dat ze mij heel erg mist, weet je wel.”

Bekijk de beelden uit De Bondgenoten hieronder.

De Bondgenoten is elke werkdag om 19:45 uur te zien bij SBS6. Je kunt de leukste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's