Bekijk de trailer van Trolls Band Togheter, vanaf 17 november in de bioscoop

Bekijk de trailer van Trolls Band Togheter, vanaf 17 november in de bioscoop

Bekijk de trailer van <em>Trolls Band Togheter</em>, vanaf 17 november in de bioscoop Bekijk hierboven: Dotan openhartig over trollenleger Na twee films over echte vriendschap en meedogenloos flirten zijn Poppy en Branch nu officieel, een stel. Terwijl ze dichter bij elkaar komen, ontdekt Poppy dat Branch een geheim verleden heeft. Ooit maakte hij deel uit van haar favoriete boybandfenomeen BroZone, met zijn vier broers: Floyd, John Dory, Spruce en Clay. BroZone ging uit elkaar toen Branch nog een baby was, net als de familie, en Branch heeft zijn broers sindsdien niet meer gezien. Het lotMaar wanneer Branch's broer Floyd wordt ontvoerd vanwege zijn muzikale talenten door een paar snode popster-schurken, beginnen Branch en Poppy aan een aangrijpende en emotionele reis om de andere broers te herenigen en Floyd te redden van een lot dat nog erger is dan de onbekendheid van de popcultuur. Volg alles over deze film hier. Bekijk de trailer hieronder. Bekijk ook Bekijk hier de trailer van Trolls Band Together, vanaf oktober in de bioscoop Bekijk deze video » Popcultuur lijstje: Dit zijn de leukste Studio Ghibli films om te streamen! Bekijk deze video » Popcultuur lijstje: de beste films uit de Barbie Cinematic Universe! Bekijk deze video » Een roze hit! Barbie is meest succesvolle film van het jaar Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk de trailer van Trolls Band Togheter, vanaf 17 november in de bioscoop
Zaterdag 16 september 2023 om 17:49

Bekijk hierboven: Dotan openhartig over trollenleger

Na twee films over echte vriendschap en meedogenloos flirten zijn Poppy en Branch nu officieel, een stel. Terwijl ze dichter bij elkaar komen, ontdekt Poppy dat Branch een geheim verleden heeft. Ooit maakte hij deel uit van haar favoriete boybandfenomeen BroZone, met zijn vier broers: Floyd, John Dory, Spruce en Clay. BroZone ging uit elkaar toen Branch nog een baby was, net als de familie, en Branch heeft zijn broers sindsdien niet meer gezien.

Het lot
Maar wanneer Branch's broer Floyd wordt ontvoerd vanwege zijn muzikale talenten door een paar snode popster-schurken, beginnen Branch en Poppy aan een aangrijpende en emotionele reis om de andere broers te herenigen en Floyd te redden van een lot dat nog erger is dan de onbekendheid van de popcultuur.

Volg alles over deze film hier. Bekijk de trailer hieronder.

Actuele video's

Meer actuele video's