Barbara Barend: dit is waarom je geen 'damesvoetbal' mag zeggen

Barbara Barend: dit is waarom je geen 'damesvoetbal' mag zeggen

<em>Barbara Barend</em>: dit is waarom je geen 'damesvoetbal' mag zeggen De vrouwen staan in de kwartfinale van het WK vrouwenvoetbal en Barbara Barend heeft het over het WK vrouwenvoetbal en de term 'damesvoetbal'. Bekijk het fragment van Radio Veronica met Barbara hierboven. Onmogelijke tijdenBarbara vertelt over de onmogelijke tijden van de wedstrijden en legt uit waarom de vrouwen in de nacht voetballen. Ze vertelt dat ze enorm trots is en ze probeert elke wedstrijd 'met open ogen' te kijken: "De norm is niet alleen meer mannenvoetbal", laat Barbara stellig weten. Bekijk de Radio Veronica-video met Barbara hierboven. Nederland neemt het komende vrijdag (11 augustus) om 3.00 uur op tegen Spanje. Bekijk ook Jack van Gelder staat voor mysterie in De Oranjezomer: 'Waarom zou je dat doen?' Bekijk deze video » Zien: Oranje-fans eren Esmee Brugts met vlechten in hun haar Bekijk deze video »
Voetbal :
Maandag 7 augustus 2023 om 12:10

De vrouwen staan in de kwartfinale van het WK vrouwenvoetbal en Barbara Barend heeft het over het WK vrouwenvoetbal en de term 'damesvoetbal'. Bekijk het fragment van Radio Veronica met Barbara hierboven.

Onmogelijke tijden
Barbara vertelt over de onmogelijke tijden van de wedstrijden en legt uit waarom de vrouwen in de nacht voetballen. Ze vertelt dat ze enorm trots is en ze probeert elke wedstrijd 'met open ogen' te kijken: "De norm is niet alleen meer mannenvoetbal", laat Barbara stellig weten.

Bekijk de Radio Veronica-video met Barbara hierboven. Nederland neemt het komende vrijdag (11 augustus) om 3.00 uur op tegen Spanje.

Actuele video's

Meer actuele video's