Vandaag Inside: Eus en Johan hadden allebei grondige hekel aan hun vader

Vandaag Inside: Eus en Johan hadden allebei grondige hekel aan hun vader

<em>Vandaag Inside</em>: <em>Eus</em> en Johan hadden allebei grondige hekel aan hun vader In Vandaag Inside vertelt Eus openhartig over zijn vader die vorige week op 83-jarige leeftijd overleed. Eus had hem al 20 jaar niet meer in levenden lijve gezien en ook dood ging hij niet naar z'n vader in de kist kijken. Grondige hekel"Heel raar, je voelt er niks bij", aldus Eus nu de man dood is. Ook Johan had een grondige hekel aan z'n vader en bij de uitvaart heeft Johan een eerlijke toespraak gehouden hoe vreselijk die man is geweest. Het is een zeldzaam moment, alle mannen aan tafel laten hun oud zeer zien en maken het met grappen weer luchthartig! Bekijk het fragment van Vandaag Inside hierboven Bekijk ook Johan Derksen: 'Ik weet niet of die man wel in mijn auto past' (Vandaag Inside) Bekijk deze video » Vandaag Inside: René kreeg een wel erg bijzondere massage in Azië Bekijk deze video » Johan Derksen kraakt protesten Amsterdam: 'Helemaal verkeerd, oproerkraaiers' (Vandaag Inside) Bekijk deze video »
Talkshow :
Donderdag 9 mei om 09:20

In Vandaag Inside vertelt Eus openhartig over zijn vader die vorige week op 83-jarige leeftijd overleed. Eus had hem al 20 jaar niet meer in levenden lijve gezien en ook dood ging hij niet naar z'n vader in de kist kijken.

Grondige hekel
"Heel raar, je voelt er niks bij", aldus Eus nu de man dood is. Ook Johan had een grondige hekel aan z'n vader en bij de uitvaart heeft Johan een eerlijke toespraak gehouden hoe vreselijk die man is geweest. Het is een zeldzaam moment, alle mannen aan tafel laten hun oud zeer zien en maken het met grappen weer luchthartig!

Bekijk het fragment van Vandaag Inside hierboven

Actuele video's

Meer actuele video's