Caroline van der Plas en anderen op X hebben geen sympathie voor demonstranten Roeterseiland

Caroline van der Plas en anderen op X hebben geen sympathie voor demonstranten Roeterseiland

<em>Caroline van der Plas</em> en anderen op X hebben geen sympathie voor demonstranten <em>Roeterseiland</em> Nadat vannacht de demonstratie op Roeterseiland, de campus van de UVA hardhandig is opgebroken, stonden vandaag opnieuw honderden studenten uit solidariteit met de opgepakte studenten te demonstreren bij de universiteit. Caroline van der PlasZij willen onder meer dat de UVA de banden breekt met Israël vanwege het conflict met Gaza. Op X hoeven de demonstranten niet te rekenen op sympathie van Caroline van der Plas of van vele andere twitteraars. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Bekijk een greep uit de reacties op X hieronder. Een Tweeluik.#Hypocrientje #Roeterseiland pic.twitter.com/qqA0E2Z4lh— Laurens (@LaurensEurope) May 7, 2024 En zo werd vannacht een eind gemaakt aan de demonstratie op het #Roeterseiland van de #UvA. Intens triest deze manier van "protesteren", en hoe een conflict uit het Midden-Oosten hier z'n uitwerking heeft op de straten #Israel pic.twitter.com/CxFPQv0QA6— CIDI ?️ (@CIDI_nieuws) May 7, 2024 Van de rivier tot de zee, neem al dat pallietuig NU mee. Intifada, intifada, gauw opzouten naar ‘Palestina’. ??#Roeterseilandpic.twitter.com/9gxL3fKeVm— Een ex-woke docent (@EenExWokeDocent) May 6, 2024 Attentie! Attentie! Maan, Sterre, Sven en Merel willen graag opgehaald worden uit Småland, ze zijn onhandelbaar, stoppen niet met gillen en het IKEA personeel is ze spuug- en spuugzat.#uva #amsterdam #roeterseiland #kleuters pic.twitter.com/TTCLH86e7k— Sander Sassen (@SanderSassen) May 7, 2024 Bekijk ook Hilarisch: imitatie Caroline van der Plas zorgt voor hard gelach in Tweede Kamer (video) Bekijk deze video » Mark Rutte roept Israël op tot gevechtspauze in Gaza: 'Don't do it' (video) Bekijk deze video » Kennis over Holocaust gaat achteruit onder jongeren (EenVandaag) Bekijk deze video »
Nieuws :
Dinsdag 7 mei om 19:47

Nadat vannacht de demonstratie op Roeterseiland, de campus van de UVA hardhandig is opgebroken, stonden vandaag opnieuw honderden studenten uit solidariteit met de opgepakte studenten te demonstreren bij de universiteit.

Caroline van der Plas
Zij willen onder meer dat de UVA de banden breekt met Israël vanwege het conflict met Gaza. Op X hoeven de demonstranten niet te rekenen op sympathie van Caroline van der Plas of van vele andere twitteraars.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Bekijk een greep uit de reacties op X hieronder.


Actuele video's

Meer actuele video's