Quote Top 100 Jonge Miljonairs: 'Nikkie Plessen heeft al 40 miljoen euro'

Quote Top 100 Jonge Miljonairs: 'Nikkie Plessen heeft al 40 miljoen euro'

Quote Top 100 Jonge Miljonairs: '<em>Nikkie Plessen</em> heeft al 40 miljoen euro' De Quote Top 100 Jonge Miljonairs 2024 is net uitgekomen en de grote vraag is natuurlijk: welke ondernemende BN'ers (die onder de 40 zijn) staan er op de lijst en hoeveel geld hebben ze al bij elkaar geharkt? De hoofdredacteur van het blad, Paul van Riessen, sprak erover met Tim Klijn in De 538 Ochtendshow. 'Nikkie heeft 40 miljoen''De allerrijkste BN'er op de lijst is Martin Garrix (27), die zo'n 50 miljoen euro bezit. Een andere bekende naam is Nikkie Plessen (38), die een meerderheidsbelang in haar bedrijf verkocht en nu goed is voor 40 miljoen', aldus Van Riessen. Verder staan ook onder anderen Doutzen Kroes en Afrojack op de lijst. Sporters zijn overigens uitgesloten van de lijst omdat die volgens de Quote in loondienst zijn. Bekijk het fragment van De 538 Ochtendshow hierboven Bekijk ook JACKPOT: 'zoveel verdient Yvonne Coldeweijer nu per maand, dankzij haar betaalde juicekanaal' Bekijk deze video » Zien: Marian uit B&B Vol Liefde gaat undercover met Kees van der Spek Bekijk deze video » Bookmakers Songfestival: Joost Klein daalt nog verder, Ierland is hem nu ook voorbij Bekijk deze video »
Nieuws :
Dinsdag 7 mei om 11:09

De Quote Top 100 Jonge Miljonairs 2024 is net uitgekomen en de grote vraag is natuurlijk: welke ondernemende BN'ers (die onder de 40 zijn) staan er op de lijst en hoeveel geld hebben ze al bij elkaar geharkt? De hoofdredacteur van het blad, Paul van Riessen, sprak erover met Tim Klijn in De 538 Ochtendshow.

'Nikkie heeft 40 miljoen'
'De allerrijkste BN'er op de lijst is Martin Garrix (27), die zo'n 50 miljoen euro bezit. Een andere bekende naam is Nikkie Plessen (38), die een meerderheidsbelang in haar bedrijf verkocht en nu goed is voor 40 miljoen', aldus Van Riessen. Verder staan ook onder anderen Doutzen Kroes en Afrojack op de lijst. Sporters zijn overigens uitgesloten van de lijst omdat die volgens de Quote in loondienst zijn.

Bekijk het fragment van De 538 Ochtendshow hierboven

Actuele video's

Meer actuele video's