Kijk terug: huldiging PSV in Eindhoven

Kijk terug: huldiging PSV in Eindhoven

Maandag 6 mei om 10:06

Sinds zondagmiddag is het feest in Eindhoven, doordat PSV voor de 25e keer landskampioen is geworden, en dat feest gaat ook nog wel even door. Maandagmiddag wordt de ploeg namelijk eerst met een platte kar door het centrum gereden en daarna vindt de huldiging plaats op het Stadhuisplein. En dan is het ook nog eens prachtig weer!

Je kunt de huldiging van PSV hieronder vanaf 16:30 uur LIVE volgen, via de video van ESPN. Bekijk ook het hele programma van de PSV-huldiging.

Kijk terug: huldiging <em>PSV</em> in Eindhoven Sinds zondagmiddag is het feest in Eindhoven, doordat PSV voor de 25e keer landskampioen is geworden, en dat feest gaat ook nog wel even door. Maandagmiddag wordt de ploeg namelijk eerst met een platte kar door het centrum gereden en daarna vindt de huldiging plaats op het Stadhuisplein. En dan is het ook nog eens prachtig weer! Je kunt de huldiging van PSV hieronder vanaf 16:30 uur LIVE volgen, via de video van ESPN. Bekijk ook het hele programma van de PSV-huldiging. Bekijk ook Zien: Peter Bosz krijgt bierdouche van PSV-spelers bij persconferentie Bekijk deze video » Noa Vahle doet 'diepte-interviews' met aangeschoten PSV-fans bij kampioensfeest Bekijk deze video » Weerbericht Eindhoven: blijft het droog tijdens de huldiging van PSV? Bekijk deze video » Stadhuisplein Eindhoven: eerste PSV-supporters staan al te wachten voor de huldiging Bekijk deze video » Guus Meeuwis: Heel Ons Leven PSV Bekijk deze video »
Live :
Kijk terug: huldiging PSV in Eindhoven

Actuele video's

Meer actuele video's