Hart van Nederland op vliegbasis Gilze-Rijen: helikopters klaar voor vertrek naar Bevrijdingsfestivals

Hart van Nederland op vliegbasis Gilze-Rijen: helikopters klaar voor vertrek naar Bevrijdingsfestivals

<em>Hart van Nederland</em> op vliegbasis Gilze-Rijen: helikopters klaar voor vertrek naar <em>Bevrijdingsfestivals</em> Kevin Spanjersberg staat voor Hart van Nederland op vliegbasis Gilze-Rijen. Vandaar zullen de helikopters straks vertrekken naar de verschillende Bevrijdingsfestivalspodia in het land met daarin de ambassadeurs van de vrijheid Wende, Son Mieux, Claude en FLEMMING. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Clip Europapa van Joost Klein ruim 21 miljoen keer bekeken: fans bezoeken dé molen Bekijk deze video » Zoet: prinses Beatrix praat tegen egeltjes (video) Bekijk deze video » Dodenherdenking in Amsterdam-West verloopt niet geheel in stilte (Hart van Nederland) Bekijk deze video »
Nieuws :
Zondag 5 mei om 11:18

Kevin Spanjersberg staat voor Hart van Nederland op vliegbasis Gilze-Rijen. Vandaar zullen de helikopters straks vertrekken naar de verschillende Bevrijdingsfestivalspodia in het land met daarin de ambassadeurs van de vrijheid Wende, Son Mieux, Claude en FLEMMING.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's