Lang leve de liefde: John krijgt ervan langs van Marga om lauw kopje thee

Lang leve de liefde: John krijgt ervan langs van Marga om lauw kopje thee

<em>Lang leve de liefde</em>: John krijgt ervan langs van Marga om lauw kopje thee John doet in Lang leve de liefde zijn best om een lekker ontbijtje te maken voor zijn date, maar het lijkt erop dat Marga met het verkeerde been uit bed is gestapt. Het kopje thee wordt niet gewaardeerd… 'Hoe krijg je dat voor elkaar?'“Wat is dit nou joh? Koppie lauw water”, moppert Marga. “Tsjonge jonge hoe krijg je dat voor elkaar?” Ook is Marga al moe voordat de dag begint. Komen de twee na het ontbijt lekker los en wordt het nog een gezellige date? Bekijk de beelden van Lang leve de liefde hierboven. Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Lang leve de liefde: Monique herkent Eric Dikeb, maar hij zingt toch meteen zijn hit Bekijk deze video » Lang leve de liefde: hoe vindt Monique het om te daten met 'B-BN'er' Eric Dikeb? Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Kees, uitvinder van tijdmachine en heks Margreet vallen beide op 'toxic partners' Bekijk deze video »
TV :
Donderdag 2 mei om 12:00

John doet in Lang leve de liefde zijn best om een lekker ontbijtje te maken voor zijn date, maar het lijkt erop dat Marga met het verkeerde been uit bed is gestapt. Het kopje thee wordt niet gewaardeerd…

'Hoe krijg je dat voor elkaar?'
“Wat is dit nou joh? Koppie lauw water”, moppert Marga. “Tsjonge jonge hoe krijg je dat voor elkaar?” Ook is Marga al moe voordat de dag begint. Komen de twee na het ontbijt lekker los en wordt het nog een gezellige date?

Bekijk de beelden van Lang leve de liefde hierboven.

Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's