Eerste beelden Máxima aflevering 3: ruzie met Willem-Alexander en omstreden vader

Eerste beelden Máxima aflevering 3: ruzie met Willem-Alexander en omstreden vader

Eerste beelden <em>Máxima</em> aflevering 3: ruzie met Willem-Alexander en omstreden vader In de derde aflevering van de serie Máxima zien we dat de opbloeiende liefde tussen Willem-Alexander en Máxima niet alleen maar sprookjesachtig was. In de eerste beelden van de aflevering die zaterdag online komt, zien we een knallende ruzie tussen onze inmiddels koning en zijn geliefde. Ook zorgt het verleden van Máxima’s omstreden vader voor problemen. Bekijk het fragment van de serie Máxima in de video hieronder. De serie Máxima is elke zaterdag met een nieuwe aflevering te streamen bij Videoland. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline) Videoland-serie Máxima bijna in premiére: ook huwelijk Beatrix & Claus komt aan bod Bekijk deze video » Serie Máxima nu bij Videoland: zo gooit Máxima charmes in de strijd bij de pers Bekijk deze video » Willem-Alexander gaat serie over Máxima niet kijken: 'Ik zou me teveel ergeren' Bekijk deze video »
Donderdag 25 april om 14:23

In de derde aflevering van de serie Máxima zien we dat de opbloeiende liefde tussen Willem-Alexander en Máxima niet alleen maar sprookjesachtig was. In de eerste beelden van de aflevering die zaterdag online komt, zien we een knallende ruzie tussen onze inmiddels koning en zijn geliefde. Ook zorgt het verleden van Máxima’s omstreden vader voor problemen.

Bekijk het fragment van de serie Máxima in de video hieronder. De serie Máxima is elke zaterdag met een nieuwe aflevering te streamen bij Videoland.

Actuele video's

Meer actuele video's